Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 травня 2023, 22:09
5114
22

Рінат АХМЕТОВ: «Вітаю Шахтар з чемпіонством, але святкувати не будемо»

Президент клубу оцінив чемпіонський титул УПЛ

| Оновлено 28 травня 2023, 22:09
5114
22
Рінат АХМЕТОВ: «Вітаю Шахтар з чемпіонством, але святкувати не будемо»
ФК Шахтар. Рінат Ахметов

Президент «Шахтаря» Рінат Ахметов привітав з чемпіонським титулом команду, тренерський штаб та персонал клубу, але дав зрозуміти, що під час війни великих свят ніхто не влаштовуватиме.

«14-й чемпіонський титул, напевно, один із найважчих та найцінніших в історії нашого клубу. «Шахтар» його виграв у надскладних умовах, у воєнний час, коли наша країна протистоїть російській агресії. Тому, передовсім, я хочу подякувати захисникам і захисницям України. Тим, хто жертвує собою заради свободи та незалежності України, заради нас і нашого майбутнього. Тим, завдяки кому чемпіонат відбувся, завдяки кому ми можемо грати у футбол, дивитися футбол, завдяки кому ми можемо жити. Сьогоднішній чемпіонський титул ми присвячуємо їм, нашим захисникам – тим, хто просто зараз воює за нашу країну, і тим, хто віддав за неї своє життя.

Цей чемпіонський титул – перший для Ігора Йовічевіча та його тренерського штабу. Мої вітання їм і величезна подяка. Вони здійснили відмінну роботу, зуміли об’єднати гравців довкола спільної мети, мотивуючи та підтримуючи їх протягом усього складного шляху до чемпіонства. Цей титул – перший для багатьох молодих футболістів «Шахтаря». І я вітаю їх із цим досягненням і дякую за сильний характер, що вони демонстрували в кожному матчі сезону, за величезну волю до перемоги, за яскраву гру.

Вітаю адміністративний і медичний персонал команди, менеджмент та всіх співробітників клубу. Кожен з вас доклав надзвичайних зусиль, аби сьогодні ми могли з радістю й гордістю сказати: «Шахтар» – чемпіон!». Також я хочу подякувати нашим суперникам, які боролися та утворили нам гідну конкуренцію, які у важкий час знайшли можливість грати і таким чином підтримувати вболівальників та всіх українців, даруючи мільйонам людей позитивні емоції.

Це був цікавий чемпіонат. Важкий, виснажливий, але цікавий. І я радію, що в напруженій боротьбі, яка тривала до останніх турів, переміг «Шахтар». Цю перемогу ми пам’ятатимемо і цінуватимемо, проте ми не святкуватимемо її. Тому що радість від футбольних перемог повернеться до нас тоді, коли ми здобудемо нашу головну перемогу – перемогу України над ворогом, коли ми звільнимо всі наші міста й повернемо мир на нашу землю.

Віримо в перемогу України та всі разом наближаємо її», – відзначив Ахметов.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стимуляція конкурента Шахтаря. Зоря була близька до подвійної премії
Футбол | 23 квітня 2024, 11:12 6
Стимуляція конкурента Шахтаря. Зоря була близька до подвійної премії

Ймовірно, Динамо пообіцяло клубу велику суму за матч із Шахтарем

Партнер Зінченка заступився за свою дівчину, яку захейтили через вагу
Футбол | 22 квітня 2024, 15:32 4
Партнер Зінченка заступився за свою дівчину, яку захейтили через вагу

У Деклана Райса та Лорен Фраєр у 2022-му народилася дитина

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
coba777
Ахметов один з основних винуватців війни. Якщо б він дав в свій час команду, ніякі скунси не зайшли б на донеччину. А ця тварюка, вирішила поторгуватись і витиснути максимум з цієї ситуації, як завжди. Не пройшло. він особисто винен за тисячі смертей
Crimea
Тобі харю треба рознести, сволота Ахмєтка! за наших вбитих пацанів, за скалічених дітей, за Януковоща та розірвану країну! Тебе рвати треба, кацапський гудок 
Игорь Нестеренко
Думав, цей черв'як здох давно, а він ще віщає
Batya
Краще пізно, а ніж ніколи. а якщо б у 14 не 'гудіти у гудок',  ймовірно і кацапської весни не було б...  
Doozer
А Трубину вообще: либо защищаешь пояс ММА и на соревнования, либо под Бахмут ногами махать. Мнение. Не догма. 
Doozer
Всё куплено. Из группы на последнем месте. И все нормальные люди будут кидать в вас помидорами. Недо коррумпированные недочемпионы с безяйцевым тренером. Я бы посмотрел, ушёл бы тренер Барсы после перехода в Реал, живым после первого же матча. 
В наших реалиях всё логично. Но за вас никто болеть не будет в Европе. И не долго... 
Springfield
Правильно.  Хорошо что ещё не устроили марш чемпионов по Львову.
 Вот в Полтаве можно и раздать награды с музыкой.Кстати. Так и не понял кто там в барабан бил и всякие лозунги толкал в конце игры?  Без зрителей же. И это не Минай, где можно из-за забора смотреть игру.
Борис Велев
Понимаю  всех  болельщиков  с
BuroStavokYoutube
Вітаємо самий титулований клуб України,та найбільший у східній Европі!!!Це був складний шлях до чемпіонства. Ми вболівальники,допомогли нашій команді!!!Ми всі відсвяткуемо коли настане МИР!!!!
Alex.P67
Коли чую перехід тренера з одного табору в інший - це зрада ... Це ніпрощо. Бізнес  і амбіції тренера при фінансових можливостях. ахметка купив всю ФФУ, клуби в тому числі. Розсував свої кротів по командах. Кучер тренер Дніпра-1 - це нонсенс.. Розіграли спектакль, помахались руками, ногами. На домбас арену і там робіть, що хочете, або в ЗСУ. 
Злий Глобинець
Ех, пам'ятаю перше чемпіонство Шахтаря. Як сьогодні! 3 червня 2002 року! Яка це радість була для нас, фанатів! Вперше було зламано гегемонію всемогутнього (як тоді здавалося) Динамо. І ось уже 14-те. А фактично 15-те, якщо врахувати минулий недограний сезон, де Шахтар став переможцем першості. Але ж це фактично чемпіон. 
Ще пара-трійка сезонів - і Шахтар стане лідером по чемпіонських титулах. Вже скоро! У далекому 2002 році ми могли лише мріяти про це. Браво, команда, браво, президент!