Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 травня 2023, 23:54
2227
2

Періца ОГНЄНОВИЧ: «Шкода людей, які люблять Металіст»

Головний тренер харківської команди прокоментував поразку у матчі з «Кривбасом»

| Оновлено 25 травня 2023, 23:54
2227
2
Періца ОГНЄНОВИЧ: «Шкода людей, які люблять Металіст»
ФК Металіст. Періца Огнєнович

У четвер, 25 травня, відбувся матч 28-го туру УПЛ між клубами «Кривбас» та «Металіст». Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь команди із Кривого Рогу.

Після закінчення зустрічі головний тренер харківського «Металіста» Періца Огнєнович прокоментував поразки своїх підопічних:

– Як вам сьогоднішній поєдинок?

– Ви самі все бачили. Просто наша команда черговий матч провела не на тому рівні, який потрібен, якщо ви хочете грати в УПЛ. Що тут сказати… Певно, «Металіст» зараз не може забирати потрібні очки. Шкода людей, які люблять «Металіст».

– Натомість, що ви можете сказати про «Кривбас»?

– Звісно, впадає в очі, що тут є висока індивідуальна майстерність. Сьогодні ця команда зіграла так, ніби цей матч і не потрібно було вигравати - завдяки якості футболістів результат і так неодмінно докладеться. Чесно, я побачив хорошу команду.

– Чи вплинули погодні умови на гру «Металіста» і як ви можете оцінити загалом перший і другий тайми?

– Ледь не кожен матч для нас починається з того, що суперник забиває в наші ворота. Після цього нам дуже важко зібратись. Сьогодні до першого пропущеного голу гра була доволі рівною. А вже після 0:1 все почало йти не так, як треба.

– Чи на достатньому рівні зараз перебуває фінансування ФК «Металіст»? Поговорюють, є певні проблеми в клубі, які впливають на моральний аспект...

– Це питання не до мене, вибачте. Я можу поговорити з вами суто про гру.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Eye of Providence
Металіст - це анахронізм. Він помер багатор років тому. Утворився М1925. Він пройшов увесь шлях від аматорського чемпіонату до УПЛ. Як цей Металіст потрапив до УПЛ? Чи сплачені борги за минулі роки? Ярославський зробив у ЗМІ з себе якогось мученика тодішнього режиму, а насправді він не ліпший від Курченка. У крутили вони той Металіст на великому товстому. Щирий фанат Металіст це фанат Металіста 1925, бо іншого клубу і не має. Є фікція у конвульсіях.
Александр Белогубко
этот Металлист уже не уважают а виновен Ярославский--на обещал и утопил--кричал 2 Металлиста много --М-1925 живёт а его опозорился и вылетел с УПЛ и на долго пока не придёт Курченко ( что опять)