Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 травня 2023, 23:04
1998
0

Позиційні містяни і невпевнені моряки. Чорноморець мінімально обіграв Львів

Одесити здобули перемогу з рахунком 1:0

| Оновлено 25 травня 2023, 23:04
1998
0
Позиційні містяни і невпевнені моряки. Чорноморець мінімально обіграв Львів
УПЛ

Як і очікувалося після втрачення «Львовом» прописки в УПЛ в стартовому складі «містян» відбулися суттєві кадрові зміни. Замість Рибки, Мильченка, Ременяка, Вовкуна, Сімініна, Богунова та Никитюка на поле вийшли Мишенко, Віталій та Роман Михайліви, Михавко, Бєляєв, Алібеков та Ольховий, який дебютував в УПЛ. Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук теж зробив кадрові перестановки у своєму складі: замість Бадібанги, Гучека та Демченка у гру вступили Салюк, Білий та Авагімян.

Господарі поля активніше розпочали гру і в дебюті гри могли відкрити рахунок Мишенко та Бугай, які наносили дальні удари, яким бракувало влучності. «Моряки», які боряться за те, аби не потрапити у зону перехідних ігор, теж шукали шляхи взяття воріт суперників. І таку нагоду мав Васильєв, який першу частину сезону провів саме у «Львові», але на дальній штанзі не зумів головою замкнути передачу партнера.

В середині тайму небезпечно пробивав в рамку воріт Хадіда, але Ольховий перевів м’яч на кутовий. І після розіграшу цього стандарту «Чорноморець» забив гол. Після пасу Кузика Салюк, випередивши захисників, головою пробив в ближній кут воріт. Забитий гол ще більше додав впевненості гостям, які впевнено контролювали хід подій на полі. Проте моментів біля воріт «містян» не виникало.

Під час перерви Анатолій Безсмертний зробив одну заміну, після якої дебютував в УПЛ Герич. «Чорноморець» продовжував більше контролювати гру, а молода львівська команда намагалася проводити швидкі контратаки. Проте обом воротарям особливої роботи не було.

В середині другого тайму гравці «Львова» заробили перспективний штрафний, але Мишенко потужно пробив низом повз рамку воріт. Забракло влучності і дальньому удару Вовкуна, а удар низом Романа Михайліва прийшовся по центру воріт, де і перебував Паст. «Містяни» намагалися змінити хід подій на свою користь і перервати свій затяжний програшний серіал. Знову здалеку пробивав Мишенко і знову повз ворота.

В підсумку «Чорноморець» набрав максимум очок за матч, здобувши при цьому ювілейну, 100-ту, гостьову перемогу в УПЛ. «Моряки» при цьому піднялися на 9-те місце у турнірній таблиці. «Львів» же утримує два програшні клубні антирекордні серіали: загальний, який триває в УПЛ 11 ігор та домашній – 6 ігор. Загальна безгольова серія «Львова» триває 495 хвилин, а на своєму полі - 394 хвилини.

Українська Прем'єр-ліга. 28-й тур, 25 травня

Львів – Чорноморець – 0:1

Салюк, 23

Мишенко, 1, Михавко, 72 – Хадіда, 65, Єрмаков, 82

Львів: Ольховий, Михавко (Никитюк, 73), Сасовський, Кузик (Киричок, 68), Грисьо, Алібеков (Ременяк, 61), Р. Михайлів, В. Михайлів, Бєляєв (Вовкун, 61), Мишенко, Бугай (Герич, 46)

Чорноморець: Паст, Білий, Салюк, Єрмаков, Путря, Васильєв, Авагімян (Войтіховський, 73) (Штогрін, 81), Кузик, Алефіренко, Брагару, Хадіда (Політило, 68)

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)

Стадіон: СКІФ (Львів)

Події матчу

23’
ГОЛ ! М'яч забив Володимир Салюк (Чорноморець).
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі
Бокс | 15 травня 2024, 05:55 0
Де дивитись онлайн бій Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Син Анчелотті розхвалив голкіпера Реала після суперматчу Ла Ліги
Футбол | 15 травня 2024, 22:07 0
Син Анчелотті розхвалив голкіпера Реала після суперматчу Ла Ліги

Тібо Куртуа у поєдинку з «Алавесом» здійснив 10 сейвів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.