Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 травня 2023, 14:00
1763
2

Львів – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Львів'яни, що вибули з УПЛ, прийматимуть мотивованих одеситів

| Оновлено 25 травня 2023, 14:00
1763
2
Львів – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У четвер, 25 травня, «Львів», який вже втратив прописку в УПЛ, на стадіоні СКІФ прийматиме «Чорноморець». «Моряки» можуть здобути 100-ту гостьову перемогу в чемпіонатах України.

Львів

Після поразки в минулому турі від «Руха» підопічні Анатолія Безсмертного втратили усі шанси на виступ в УПЛ в наступному сезоні. Більше того, з'явилася інформація, що львівський клуб припинить своє існування. «Львів» утримує два програшні клубні антирекордні серіали: загальний, який триває в чемпіонаті 10 ігор, і домашній – 5 ігор. Крім цього, загальна безгольова серія «містян» триває 405 хвилин, а на своєму полі - 304 хвилини.

У минулому турі в основному складі «Львова» дебютувало одразу троє молодих гравців з юнацької команди. Загалом з початку чемпіонату головні тренери львівського клубу Олег Дулуб, а з 22 березня – Анатолій Безсмертний, задіяли вже 39 футболістів. Попереду ще три тури і «містяни» можуть повторити всеукраїнський рекорд – 44 гравці за сезон.

Чорноморець

У минулому турі «моряки» зазнали несподіваної домашньої поразки від «Миная» і в турнірній таблиці лише на два очки вище від зони перехідних ігор. Тож одеська команда налаштована на максимальний набір очок у Львові. «Чорноморець» може здобути 100-ту гостьову перемогу в УПЛ. Можливо, заб’є свій ювілейний, 100-й, гол в чемпіонатах нападник «чорно-синіх» Олександр Гладкий.

Через перебір жовтих карток пропустить гру один з ключових гравців «Чорноморця» Олександр Демченко, який в попередньому гостьовому матчі «чорно-синіх» оформив дубль у ворота київського «Динамо».

Статистика зустрічей

Раніше «містяни» та «Чорноморець» провели 6 ігор в чемпіонатах: три перемоги львівського клубу, одна нічия та дві вікторії одеситів. Востаннє «Львів» приймав «моряків» 23 лютого 2019 року і поступився з рахунком 0:1. Матч першого кола завершився перемогою «Чорноморця» - 2:0.

Феміда

Арбітринею матчу призначено Анастасію Романюк (Івано-Франківськ), яка провела 12 ігор в УПЛ. Раніше «Львів» за Романюк відіграв три матчі в чемпіонатах і ще не перемагав: нічия та дві поразки. «Чорноморець» же за суддівства Романюк очок в УПЛ ще не втрачав – дві перемоги.

Прогноз на протистояння

«Львів» прагнутиме нарешті перервати свої затяжні програшні серіали в чемпіонаті. Але і «Чорноморець», відчуваючи подих у спину команд із перехідної зони, гратиме на перемогу. Прогнозуємо бойову нічию у майбутньому поєдинку.

Орієнтовні склади:

«Львів»: Рибка, Никитюк, Сасовський, Сімінін, Вовкун, Грисьо, Богунов, Д. Кузик, Мильченко, Ременяк, Бугай.

«Чорноморець»: Паст, Єрмаков, Путря, Гучек, Васильєв, Брагару, О. Кузик, Хадіда, Бадібанга, Політило, Алефіренко.

25 травня, четвер

«Львів» – «Чорноморець»
Львів. Стадіон «СКІФ». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports+
Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франковськ)
ЛЬВІВ – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Прогноз: ОЗ в матче!
Remark
Ставка: Черноморец итб 0.5 в первом и (или) ТБ 1 в первом тайме.