Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 травня 2023, 14:00
897
0

Інгулець – Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Перемога дасть можливість командам можливість відірватися від зони перехідних матчів

| Оновлено 25 травня 2023, 14:00
897
0
Інгулець – Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В четвер, 25 травня, відбудеться поєдинок 28 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть петровський «Інгулець» та харківський «Металіст 1925». Гра пройде в Петровому на полі стадіону «Інгулець», початок - о 14:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Інгулець

Петровська команда дуже непогано розпочала друге коло. Виїзна перемога над «Динамо», ще кілька вдалих матчів - і здавалося, що нервової кінцівки чемпіонату вдасться уникнути, а президент команди Олександр Поворознюк зробив правильний вибір, призначивши головним тренером Сергія Ковальця. Але далі почалися все гірші і гірші результати, команда покотилася донизу в таблиці і випереджає тільки двох головних невдах чемпіонату - «Металіст» та «Львів».

Супернки, щоправда, в останніх матчах були серйозними - вся трійка лідерів плюс міцний «Кривбас». Ну і «Рух», з яким в петровської команди склалися непрості стосунки. Відмова в наданні одна одній тренувального поля, автобуса для поїздок - такі речі чомусь мали місце у взаємовідносинах команд. Не дивно, що «Рух» налаштувався на гру і розгромив «Інгулець». А з іншими згаданими вище командами теж вдалося взяти тільки одне очко - з «Кривбасом».

Сергій Ковалець, здається, почав шукати новий стабільний склад. Звісно, цьому сприяють і травми, але досить часто на наступну гру в «Інгульця» виходять футболісти, які сиділи на лавці в грі попередній. Цікаво буде глянути, що вирішить тренер цього разу.

Чомусь складається враження, що «Інгулець» не уникне перехідних матчів - команда виглядає незбалансованою. Але є два тури, щоб посоромити скептиків

Металіст 1925

«Металіст 1925» очолює групу з шести колективів, які визначать двох невдах, що гратимуть перехідні матчі. Харківська команда зірок з неба не хапає, але у матчах з рівними собі командами стабільно бере очки. Винятком стала хіба гра в Рівному проти «Вереса».

Повернеться в гру центрбек Ігор Курило, який пропускав дербі минулого туру через дискваліфікацію. Це повернення зміцнить захист - Ігор може привезти собі інколи проблеми, але в загальному непогано цементує центр.

Його партнер по центрі захисту в минулому турі Микита Безуглий став найкращим гравцем матчу за версією вболівальників проти «Металіста». Подивимось, як ця зв'язка зможе допомогти набрати важливі очки в Петровому.

«Металіст 1925» довгий час змагається з «Олександрією» за курйозний титул «найнічийнішої команди чемпіонату». «Олександрія» вирвалася вперед - в неї тринадцять нічиїх, в підопічних Едмара та Голодюка «тільки» дванадцять. Є можливість наздогнати.

Статистика зустрічей

Між собою команди провели 7 матчів: +2=2=3, різниця м'ячів 6-9. В УПЛ команди грали двічі, обидва рази перемагали харків'яни. Гра першого кола закінчилася з рахунком 2:1, на голи Русина та Безуглого раз відповів Козак.

Орієнтовні склади

«Інгулець»: Білик- Нагієв, Ковальов, Павлов Смоляков - Кучеренко, Кухарук, Клименко, Запорожець, Козак - Сітало.

«Металіст 1925»: Мозіль – Коваленко, Безуглий, Курило, Жичиков – Я. Мартинюк, Габелок, Вачіберадзе – Ременюк, Чирук, Русин.

Прогноз на протистояння

Спрогнозуємо результативну нічию між командами в типовій для УПЛ манері. Надіємось, що помилимось і гра вийде видовищною.

25 травня, четвер

«Інгулець» – «Металіст 1925»
Петрове. Стадіон «Інгулець». 14:00
ТБ-трансляція на ОТТ-платформі Setanta Sports
Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
ІНГУЛЕЦЬ – МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб
Футбол | 20 квітня 2024, 00:24 0
Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб

Іменитий француз може очолити «Манчестер Юнайтед»

«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ
Футбол | 19 квітня 2024, 18:28 113
«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ

Наставник незадоволений тим, що команда пропустила у більшості

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.