Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 травня 2023, 05:36
13290
54

Розгром після тривоги. Динамо з великим рахунком переграло Олександрію

Київська команда забила п'ять м'ячів супернику

| Оновлено 22 травня 2023, 05:36
13290
54
Розгром після тривоги. Динамо з великим рахунком переграло Олександрію
УПЛ

Команди чисто теоретично були конкурентами в боротьбі за четверте місце. Теоретично, бо ситуація, в якій би «Олександрія» могла б обійти «Динамо», виглядала дещо фантастично. Проте у футболі бувало й не таке.

«Динамо» здивувало складом. По-перше, в основі вийшов нечастий там гість Перріс, по-друге, навіть у заявці не виявилося Сидорчука, а по-третє, на вістрі атаки з'явився Ванат. Так, саме той, якого, за всіма даними, дискваліфікували на три гри і щодо якого не збиралися подавати апеляцію. Ніякого офіційного пояснення цьому факту знайти не вдалося, тому можна було припустити, що апеляція все ж була подана.

УПЛ

Кахім Перріс явно показав, що він може бути бойовою одиницею в команді. Зі старту він почав активно брати участь в усіх атаках «Динамо», виконуючи то сольні проходи, то роздаючи гострі передачі. Практично всі моменти на старті гри були при його безпосередній присутності. Але Андрієвський та Буяльський не зуміли перетворити паси ямайця в голи.

«Олександрія» теж не пасла задніх і бігала в атаку. На гру було цікаво дивитися, але Мустафаєв, Ковалець та компанія теж не зуміли забити. А от гості це зробили - спершу Шепелєв в контратаці сам собі створив момент і влучив у штангу, а за хвилину Андрієвський відкрив рахунок - після пасу зліва від лицьової у виконанні Кабаєва Олександр в дотик потужно пробив у нижній кут.

В гостей дещо просідав лівий фланг захисту. Цим гості скористалися аж під кінець тайму, коли вже програвали 0:2 - Сігеєв обрізався перед штрафним, Перріс віддав Ванату, а той по черзі вклав обох центрбеків і забив свій черговий гол в УПЛ.

УПЛ

Сігеєв відразу виправився - якщо перед цим простріли і навіси з правого флангу Ковалець, Мустафаєв і Кулаков не довели до логічного кінця, то антигерой в епізоді з другим голом киян дещо реабілітувався. Сігеєв відгукнувся на простріл справа (формально гольовий пас в Кулакова, який п'ятою продовжив політ м'яча, але перший пас віддавав Ковалець) і впевнено пробив низом. 1:2.

Схожа обрізка виникла в того ж Сігеєва і в другому таймі - тепер Андрієвський пробачив молодого півзахисника, пробивши в руки голкіперу. Це сталося на 68 хвилині, до цього була дещо сухіша гра ніж в першій половині. Але Буяльський її розворушив - його красивий пас справа наліво високим черпачком результативно завершив Вівчаренко.

Майже відразу через сусідську нечисть була оголошена повітряна тривога. Трансляція перервалася, після закінчення тривоги з нею теж були проблеми, тож до того, як картинка з'явилася, рахунок став вже 1:4. Забив чи то Перріс, чи в свої ворота Логінов - треба дочекатися або огляду матчу, або офіційних даних.

УПЛ

«Олександрія» розклеїлася і пропустила ще - Назар Волошин вийшов на заміну і з лівого кута воротарського відкрив рахунок своїм голам за «Динамо» в офіційних матчах. А Олександр Шовковський при розгромному рахунку дав ігровий час і Рамадані та Болю.

1:5 - відстань між командами складає одинадцять очок, тепер кияни нижче четвертого місця не опустяться. Треба дограти цей чемпіонат і робити висновки, чому такої гри, як сьогодні, не було раніше. А Перріса похвалити треба вже, не чекати. І давати йому більше ігрового часу.

Українська Прем'єр-ліга. 27 тур.

«Олександрія» - «Динамо» - 1:5.

Сігеєв, 40 - Андрієвський, 17, Ванат, 32, Вівчаренко, 72, Логінов, 79, аг, Н. Волошин, 89.

Кулаков, 84 - Кабаєв, 54.

«Олександрія»: Шевченко - Скорко, Бабогло, Логінов, Копина (Чубатий, 83) - Рибалка - Мустафаєв, Сігеєв (Калітвінцев, 69), Ковалець (Матюшенко, 83), Кожушко (Шулянський, 46) - Кулаков (Кобзар, 84).

«Динамо»: Нещерет - Тимчик, Дячук (Боль, 90), Сирота, Вівчаренко - Андрієвський, Шепелєв (Рамадані, 82) - Перріс (Караваєв, 82), Буяльський, Кабаєв (Н. Волошин, 82) - Ванат (Гармаш. 66).

Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків).

Стадіон: «Ніка» (Олександрія).

ОЛЕКСАНДРІЯ - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

88’
ГОЛ ! М'яч забив Назар Волошин (Динамо Київ).
77’
ГОЛ ! Автогол забив Сергій Логінов (Олександрія).
72’
ГОЛ ! М'яч забив Костянтин Вівчаренко (Динамо Київ).
40’
ГОЛ ! М'яч забив Кирило Сігеєв (Олександрія).
32’
ГОЛ ! М'яч забив Владислав Ванат (Динамо Київ).
17’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Андрієвський (Динамо Київ).
Сергій Рип'юк
Оцініть матеріал
(133)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 54
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Заключительная турнирная таблица в этом году в УПЛ будет выглядеть так:
1. Заря
2. Днепр-1
3. Шахтер
4. Динамо
Andrey_1992
Динамо сьогодні просто порадувало, от якби так в єврокубках тримали темп в наступному сезоні
Remark
Динамо машину сегодня просто не остановить!
sahka1981
Гра сподобалась. Гарно виходили з під пресингу, голи красиві були, штанга від Шепелева, сейв Бабогло, чистий гол ще з якось дива відмінили, впевнена перемога.
(Ще таке візуальне спостереження, що на виїзді граємо краще ніж в Києві).
Перець
Одне можна написати нема тормоза Сидорчука з Караваєвим і команда грає
avk2307
А забыл еще что сказать.
Без Сидорчука быстрее центр проходим и без ошибок
Zanregent
Коротко о сезоне Динамо: Обидно,досадно,но ладно,ладно,ладно! Проехали!
DK1961
ALKOSruLKA 20.05.2023 18:00 Битва за 4те місце виграна! Сезон вдався!_______________________________________________________________
_________________Ты лучше дотерпи до битв за 1 место с Зарей и Днепром 1 . И там посмотрим, что запоешь. Или промолчишь.
Remark
Кстати, статья не верна! А точнее название статьи не верно! Не было ж никакого разгрома после тревоги. После тревоги счёт был 0-2, а это не разгромный счёт. Более разгромным выглядит 1-3, то что было ДО тревоги!
Не хочется ничего говорить, но опять какая-то монипуляция с заголовками. 
Написали бы просто: "Разгром от Динамо с перерывом на тревогу"!
Illiashenko Andriy
- Самий слабкий ЧУ і Динамо в ньому займає 4ре місце. Цеж наскільки проф непригодні гравці Київа.  Розчарован такою слабкою грою Киян в цьому році.  Бажаю Зорі Здолати Кротів і зайняти першу сходинку.  100 річа і чемпіонство. Мрія.
DK02
пардон, а яким чином динамівці змогли забити супернику ПЯТЬ мячів???? олександрія не вийшла на поле?
Злий Глобинець
Можу лише привітати Динамо. Воно по праву займає 4 рядок турнірної таблиці, так як на ділі довело, шо сильніше за 5 команду.
Springfield
Не привыкли они к тревогам.  А ещё мотивация пропала после премиальных сразу за два, сами помним каких матча.  За что теперь умирать?  Та же картина и в Англии.   Шпоры пролетели мимо УЕФА и даже первый гол Кейна не взбодрил их, когшда они недавно слились дома Брентфорду 1:3.  Тотнэм вне кубков!!!  Осталось посмотреть на мотивацию Вест Хэм, который пробился в финал ЛК. Там надо кому то из аутов подарить очки.  Живые люди.  Зря потеть не будут.
Дeбил
И так сойдёт! 
Bulba_sumkin
Странно что такая мощная команда на 4 месте идет, и последнее место в группе ЛЕ занимает) 
ALKOSruLKA
Битва за 4те місце виграна! Сезон вдався!
МаксиМ ЮркиВ
да  дИНАМО НЕ  ОСТАНОВИТЬ       село   выграло