Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 травня 2023, 02:31
5793
53

Насилу змогли. Дніпро-1 з труднощами переграв Колос

Команда Олександра Кучера забила переможний гол у доданий час зустрічі

| Оновлено 22 травня 2023, 02:31
5793
53
Насилу змогли. Дніпро-1 з труднощами переграв Колос
УПЛ

«Дніпро-1» у попередньому турі обіграв «Минай» із рахунком 1:0, тому був сповнений рішучості продовжити хід на максимумі. Заради досягнення перемоги у новому виклику, наставник команди Олександр Кучер зважився на три перестановки у складі підопічних. У запас були відправлені Є.Пасіч, Бабенко і Танчик. Замість них гру проти «Колоса» з перших хвилин розпочали Назаренко (зліва в обороні), Рубчинський (у центрі поля) і Хайнер (на позиції правого вінгера).

Опонент Кучера - Ярослав Вишняк із «Колоса» - також вдався до ротації, чим, зізнатися, сильно здивував. Так, у воротах команди з'явився не Волинець, а Фесюн, який до цього в сезоні взагалі не грав. Окрім цього, зі старту зникли Новак, Богданов, Болбат, Ільїн та Лисенко. Натомість матч розпочали Ємець, Золотов, Велетень, Мякушко та Безбородько.

Гравці «Дніпра-1» відразу постаралися повести гру, але вже на 3-й хвилині ледь-ледь не пропустили. Кравченко від центральної лінії дивом не закинув м'яч за комір Рибаку, який далеко вийшов із воріт. Для номінальних господарів це був неприємний дзвіночок, але вони на нього належним чином не відреагували. Хлопці Кучера продовжували гнути свою лінію, прагнучи йти вперед великими силами. На жаль, виходило у них при творенні далеко не все. А з розгортанням поєдинку все далі й далі у гравців «Колоса» стала все краще і краще виходити контргра. На 24-й хвилині в гострому випаді дивом не пройшов пас від Мякушка на Безбородька. Якби це сталося, у «Дніпра-1» були б великі неприємності.

Дніпряни відповіли на це подвійним моментом на 31-й хвилині, коли по черзі пробивали Піхальонок і Рубчинський, але обидва удари були заблоковані. А за хвилину з розкішного становища не забив Оріховський - пробив повз, по суті, пробачивши суперникам провал в обороні. На 36-й хвилині схибив вже Безбородько.

За втрачені можливості забити гол у ворота «Дніпра-1» гравцям «Колоса» мало бути вкрай прикро. Так би й було, але на перерву вони змогли піти, ведучи у рахунку. На перших секундах доданих хвилин першого тайму з передачі Безбородька відзначився Мякушко. 0:1.

Гол ковалівської команди у роздягальню розставив усі пріоритети на другу половину поєдинку. Щойно гра відновилася після відпочинку, як пішла в одному напрямку - до воріт «Колоса». Гості не прогиналися, діяли спокійно і впевнено, розбиваючи атаки «Дніпра-1». Однак тиск із боку підопічних Кучера наростав і наростав. На 57-й хвилині він призвів до першого голу у відповідь. Його автором став Довбик, який оформив свій 24-й гол у сезоні. Голеадор опинився перед воротами «Колоса» у потрібному моменті у потрібний час. 1:1.

Гол дозволив дніпрянам повернутися до гри, але він не означав, що футболісти «Дніпра-1» на цьому заспокояться. Вони продовжували методично тиснути, епізодами вибухати у своєму домінуванні та продовжувати пошук шляхів до воріт Фесюна. Голкіпер «Колоса» та його партнери трималися стійко. Вони заслуговували своєю самовіддачею на те, щоб не програти. Однак бажання гравців «Дніпра-1» забрати три очки виявилося вищим.

Розв'язка настала на п'ятій компенсованій хвилині поєдинку, коли Сарапій вдало пробив головою після подачі з кутового і м'яч рикошетом об спину Кравченка залетів у ворота «Колоса». 2:1 - дніпряни вирвали перемогу і залишаються в чемпіонських перегонах за колишніх шансів.

Українська Прем’єр-ліга. 27-й тур

«Дніпро-1» – «Колос» – 2:1

Довбик, 57, Сарапій, 90+5 – Мякушко, 45+1

Матарріта, 83 – Мякушко, 13, Ємець, 46, Мілько, 76, Ільїн, 78

«Дніпро-1»: Рибак – Назаренко (Матарріта, 46), Сарапій, Сваток, Адамюк (Танчик, 55), Пеглоу, Бланко (Бабенко, 46), Рубчинський (Когут, 69), Піхальонок, Хайнер (Є.Пасіч, 74), Довбик.

«Колос»: Фесюн – Ємець, Чорноморець, Чоботенко, Золотов, Мілько, Оріховський, Кравченко, Мякушко (Болбат, 63), Велетень (Ільїн, 63), Безбородько (Попов, 69).

Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область).

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

ДНІПРО-1 – КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Едуард Сарапій (Дніпро-1).
57’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Довбик (Дніпро-1).
45’
ГОЛ ! М'яч забив Сергій Мякушко (Колос К).
Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 06:15 8
ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 53
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
Это ж сколько ников у запасного!?! И - главное - тяжелая стадия шизофрении, когда он сам себе посты пишет! Как будто невозможно понять по содержанию, что это - один и тот же писака. С 18 словами в наборе и 1,5 извилиной (и та высыхает на глазах).
Gargantua
ну везение тоже должно быть
хотя игра - одни мучения
Колос это ведь очень убогая команда, таких надо выносить
Remark
Днепр-1 с заслуженной победой! Без доли иронии!
Первый тайм был абсолютно равный, судя по моментам, да и по самой игре счет должен был быть 1-1 или 2-2. У Днепра просто катастрофическая реализация голевых моментов!
Второй тайм абсолютно за Днепром! Воротник Колоса пожарио и не раз! Молодой он пока, и видно что волновался. Плюс ворота Колоса и крестовина выручала, да и воротник пару раз оказался там где надо.
П.С. И еще считаю, что Колос забил гол с офсайда. Колено нападающего Колоса при передаче было вне игры! Не могу понять, как имея ВАР на матче этого не увидеть!!!
alex13
СК-Пенальти-1!
Ты когда лечиться будешь?!
DK1961
Запасной скорректировал свое бесконечное вранье. Вместо 20 секунд - 15. Воистину: донецкие НИКОГДА нив чем не признаются и им наплевать, что НА ЭКРАНЕ МОНИТОРА четко показывало 94.58, т.е. судья свистнул ЗА ДВЕ секунды до истечения 5 минут. Надеюсь, бесконечное вранье не поможет ВАМ в матче с Вересом
bolelschik
Так и знал, что в обзоре не пояснят, почему был назначен свободный в штрафной. А правило есть. Но его игнорируют даже в еврокубках. Браво судья, что напомнил вратарям
AleksDnipro87
Це справді аномально. Спрацювали заміни. У першому таймі провалили гру, але в другому, з виходом Бабенка – мозку опорної осі, та з появою Матарити та Танчика, гра перетворилася. З перемогою, віримо у Верес!
DK1961
Надеюсь, Ребров возьмет Пихаленка в основу сборной - он НАГОЛОВУ выше  судаковых и бондаренок. 
Sunrise
Сидел вспоминал и так не смог припомнить случая чтоб свободный в УПЛ ставили за долгое держание мяча в руках. Может кто помнит когда такое было?
Springfield
90+5!   Это рекорд сезона для Днепродин?   С Рухом было 90+3 и 90+4. Но там же был рикошет, а записали не автогол, а Сарапий.  Хотя я не против.  Эдик и в Металлурге Зп.  такие забивал.
odiniznashih
И опять Днепр судьи тянут, опять голы  на 90+5, 90+7 минутах.
Без Довбика Днепра не будет.
И если летом он уйдет то в еврокубках мы увидим убогую команду.
СК-Пенальти-1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
СК-Пенальти-1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
СК-Пенальти-1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sergey Romanchik
Фейковые отскочили...Свободный удар это цирк и позор
Sunrise
Пересмотрел, посчитал. 15 секунд держал мяч Фесюн. После этого долго искать не пришлось, с Черноморцем вратарь Днепр-1 держал 18 секунд (скорее всего, ибо там повтор мешал точно понять). Свободного не было естественно.
СК-Пенальти-1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил