Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
6915
13

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Блохін готовий утретє очолити збірну України»

Футбольний експерт розповів про несподіваного кандидата на посаду наставника національної команди

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Блохін готовий утретє очолити збірну України»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олег Блохін

Колишній нападник київського «Динамо» та збірної України, а нині експерт Віктор Леоненко розповів, хто, на його думку, є оптимальним варіантом на посаду головного тренера національної команди.

«Крім Реброва, я пропоную Скрипника, Григорчука та Вернидуба. У збірній України й Заваров сміливо може бути головним тренером, питання лише візьмуть його чи ні. Дем'яненко теж може бути. Не здивуюсь, якщо і Протасов, який зараз замінює Павелка, бачить себе у кріслі головного тренера збірної.

До речі, нещодавно розмовляв із Блохіним, і він мені сказав: «Я готовий утретє очолити збірну України. Хочу допомогти своїй країні». Я кажу: «Чекай, так у тебе спина болить». А він: «Ні, я готовий!». Отже, є з кого обирати», - сказав Леоненко.

Нагадаємо, Олег Блохін очолював збірну України двічі: у 2003-2007 роках та з весни 2011 року до осені 2012 року. 2006 року «синьо-жовті» під керівництвом Блохіна дійшли до чвертьфіналу чемпіонату світу.

Джерело FanDay
Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
Круто було б тренерський дубль Леоненко-Блохін замутити... Але відкатати злагодження на рівні клубу 2ї ліги умовний ФК Скорук... О це було б видовище: футболісти самі по собі, Леон - з пляшкою, Фартовий - з біляшем... стакани прямо на тренерському місткц розставити, на трибунах - коти....
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
0665826283
Це такий сарказм ? Чи ви там восмідісятники того..., чи з    дуба  впали?
DK1961
Зачем спорт уа постоянно рекламирует этого пропившего все свои мозги алкаша? Его мнение никого не интересует, он постоянно поливает Украину грязью в росресурсах, его "прогнозы" (точнее его хотелки) почти никогда не сбываются. Кроме радости сепарам, от его высказываний - один минус
Умник
Витя нет уже дискет видео касет нет уже купера, подарите ему гаджеты и научите его. 
KIEWADIM
Давай лучше ты Леон, будем не только плакать , а и смеяться.
Remark
Блохин поможет своей стране только в одном случае - если не будет бредить сборной и с утра Леоненко будет выводить не к ларьку, а на стадион и кричать тому: Камон, плей!
BekXan
Та нафіг треба.
nick07
стару гвардію всю на пенсію ,а тим більше совка Блохіна.
а Віті закушувати іноді потрібно
Муґунот Уух
щось дуже сумніваюсь, що Блохін дозволить кошатніку собі "тикати".
Springfield
Нормальный вариант. Лобановский 3 раза возглавлял СССР и 1 раз Украину.  Так же 3 раза руководил Динамо Киев.  Результаты всем известны.  Блохин тоже вытащил сборную на банкиров с легендарной серией пенальти для сборной и Шовоковского.  Правда неизвестно какой стиль футбола он будет внедрять сегодня. Тут я пас.