Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 травня 2023, 11:59
1243
1

Орест КУЗИК: «Перший гол Динамо нас надломив»

Хавбек «Чорноморця» – про сенсаційну перемогу над киянами

| Оновлено 18 травня 2023, 11:59
1243
1
Орест КУЗИК: «Перший гол Динамо нас надломив»
УПЛ. Орест Кузик (праворуч)

Півзахисник одеського «Чорноморця» Орест Кузик прокоментував виїзну перемогу його команди над київським «Динамо» (3:2) в матчі 26-го туру української Прем'єр-ліги.

«Не можу назвати цю зустріч найкращою у сезоні. Ми мали гарну гру і з «Шахтарем» (2:2). За результатом, так, ми дуже задоволені. Хоча на початку другого тайму ми трохи розслабилися, навіть не знаю, що це було. Здорово, що ми перемогли, це найголовніше для нас зараз.

Про що думали за рахунку 2:0? Особливо не було часу про щось думати. Наш головний тренер ще до стартового свистка попереджав нас про те, що за будь-якого рахунку нам потрібно було грати так, як ми граємо завжди.

В перерві ми говорили про свою гру, про свої тактичні помилки. Ми мали грати дуже уважно з суперником. Потрібно не давати їм було простору та вільних зон.

Після відпочинку ми також сконцентрованими вийшли на гру. Але перший гол Динамо нас надломив. Ванат один м’яч відіграв, а ще за дві хвилини Буяльський рахунок зрівняв. Але я радий, що ми додали та вирвали перемогу. Це надало нашій команді впевненості», - сказав Кузик.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Белогубко
не могут понять ГРИ --зачем ставить пустышек Штогрина-Политыло -Гладкого--он же ослабляет команду --хотя есть молодые хорошие игроки --которые могут уйти за малое нахождение в игре