Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 травня 2023, 15:00
1220
0

Колос – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Команді з Ковалівки треба реабілітуватися за розгром у першому колі

| Оновлено 15 травня 2023, 15:00
1220
0
Колос – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У понеділок, 15 травня, у Ковалівці на полі стадіону «Колос» відбудеться матч 26-го туру української Прем'єр-ліги, в якому з'ясують стосунки «Колос» і «Олександрія». Стартовий свисток у матчі пролунає о 15:00 за київським часом.

Колос

Ковалівський «Колос» у таблиці Української Прем'єр-ліги посідає 8-ме місце. В активі у команди 33 очки після 25 зустрічей – 9 перемог, 6 нічиїх, 10 поразок.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

До попереднього туру сезону «Колос» відразу у трьох матчах поспіль програв. 21 квітня його засмутила у рідних стінах «Зоря» (1:0), потім була ще одна домашня поразка від «Шахтаря» (1:3) і виїзна велика невдача у матчі з «Чорноморцем» (0:3). Серію провалів ковалівці перервали у Рівному, де зуміли переграти «Верес» із рахунком 1:0.

Перемога над рівнянами дозволила підопічним Ярослава Вишняка розташуватися у таблиці сезону вище середини, тобто бути трохи вищими за другу половину команд ліги, де ведеться боротьба за виживання. Більше того, у теорії «Колос» все ще зберігає шанси на підсумкову п'яту позицію. Вона, нагадаємо, дасть змогу заявитися до кваліфікації Ліги конференцій. Однак, щоб теорія стала реальністю, треба очки брати по максимуму. І, насамперед, у прямого конкурента, яким і є «Олександрія».

У майбутньому матчі партнерам через дискваліфікацію не зможе допомогти нападник Денис Безбородько.

Олександрія

«Олександрія» у турнірній таблиці чемпіонату України розташовується на 5-й позиції. У неї 39 очок після 25 ігор. У 9-ти матчах олександрійці перемогли і 12 разів зіграли внічию, зазнали 4 поразки.

Команда Руслана Ротаня зберігає за собою статус найбільш миролюбної команди нинішнього сезону. Вона його ділить разом із харківським «Металістом 1925», у якого також 12 нічиїх – це більше, ніж у будь-кого. Тож не дивно, що до майбутнього візиту у Ковалівку «Олександрія» підходить із нічийною серією в активі. Складає вона два матчі.

7 травня підопічні Ротаня зіграли 1:1 із «Шахтарем», а потім поділили очки з «Дніпром-1» – також 1:1. Обидві зустрічі були для «Олександрії» далеко не прохідними, адже вона зустрічалася з лідерами сезону, які беруть участь у чемпіонських перегонах.

До матчів із «гірниками» та дніпрянами олександрійці мали не властиву для них низку з двох поєдинків. 24 квітня вони розійшлися миром 0:0 з «Інгульцем». Після цього була поразка 1:2 від «Кривбаса» і перемога над «Львовом» (1:0).

Історія взаємин

Команди провели між собою в історії чемпіонатів України 8 матчів.

На рахунку у «Колоса» 3 перемоги, «Олександрія» також виграла у трьох зустрічах, дві гри завершилися внічию. М'ячі 13:11 на користь олександрійців.

У матчі першого кола нинішнього сезону з рахунком 4:1 перемогла «Олександрія».

Феміда

Матч судитиме Роман Блавацький зі Львова. На його рахунку 12 матчів в УПЛ.

На лініях Блавацькому допомагатимуть Олександр Жуков із Харкова та Віктор Матяш із Донецька. Четвертий арбітр – Софія Причина зі Львівської області. Спостерігач арбітражу – Сергій Дзюба з Хмельницького.

Орієнтовні склади

Колос: Волинець – Кравченко, Новак, Чорноморець, Чоботенко, Мілько, Оріховський, Ільїн, Болбат, Велетень, Лисенко.

Олександрія: Шевченко – Скорко, Бабогло, Логінов, Копина, Рибалка, Мустафаєв, Михайленко, Третьяков, Мірошниченко, Ковалець.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку його господарі зможуть зіграти краще, ніж гості. А ось порадувати результативністю команди не зможуть. Як наслідок, нашою ставкою буде – перемога першої команди з ТМ 2,5 у матчі.

15 травня, понеділок

«Колос» – «Олександрія»
Ковалівка. «Колос». 15:00
Арбитр – Роман Блавацький (Львів)
ТБ-трансляція – ОТТ-платформа Setanta Sports, YouTube-канал Setanta Sports УПЛ
КОЛОС – ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:0
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.