Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 травня 2023, 21:22
1899
1

Лестер – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонат Англії

Поєдинок відбудеться 15 травня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 15 травня 2023, 21:22
1899
1
Лестер – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонат Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

15 травня на «Кінг Пауер» пройде матч 36-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Лестер» зустрінеться з «Ліверпулем». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Лестер

Команда провела кілька непоганих років під керівництвом Брендана Роджерса. Але вже минулого сезону було помітно, наскільки погіршилися результати, щоправда, багато хто пов'язує це не стільки з роботою наставника, скільки зі зміною власника після трагічної смерті попереднього. У будь-якому випадку, лисиці не змогли повернутися на колишній рівень. Все, що вийшло у менеджера з Північної Ірландії – це вивести своїх підопічних зі спаду на старті. Але після нового, ще глухішого піку, з тренером розлучилися. Наступник Дін Сміт починав з поразки, але там і в противниках був Манчестер Сіті. З простими опонентами клуб набирав очки. Вулвергемптон і зовсім обіграли, з Лідсом та Евертоном фіксували нічиї. Ось тільки минулого туру вже була поразка невмотивованому Фулгему, 3:5.

Ліверпуль

Клуб намагається витягнути сезон. Він вийшов невдалим на всіх напрямках. Ну хіба Суперкубок змогли взяти, ще минулого літа обігравши там Манчестер Сіті. Більше жодних нових серйозних приводів для радості та гордості червоні не надали. Вони рано вилетіли з обох кубків та Ліги Чемпіонів, ще й програвши в останньому 2:5 вдома мадридському Реалу. Та й в АПЛ, схоже, змирилися з провалом і навіть готувалися провести рік без єврокубків. Але з середини квітня мерсисайдці змінилися, почали перемагати всіх поспіль. 1:0 із Брентфордом стали вже 6-ю перемогою поспіль для підопічних Клоппа. І так, ще залишаються шанси виштовхнути з топ-4 Манчестер Юнайтед, який пригальмував...

Статистика особистих зустрічей

У 2021-му році Лестер виграв обидва поєдинки в рамках Прем'єр-Ліги, а в кубку поступилися лише в серії пенальті. Але 2022-го Ліверпуль виявився сильнішим і в лютому, і в грудні.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у гостей. Ні, перемога потрібна обом, але червоні на куражі – ставимо на перемогу гостей (коефіцієнт – 1,62).

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий перший клуб, який вийшов із Чемпіоншипа в АПЛ 2024/25
Футбол | 27 квітня 2024, 01:00 2
Став відомий перший клуб, який вийшов із Чемпіоншипа в АПЛ 2024/25

«Лестер» повернеться в елітний дивізіон Англії, «лиси» гарантували як мінімум 2-ге місце

Мудрик міг би бути не менш корисним, ніж Троссард. Експерт назвав умову
Футбол | 28 квітня 2024, 00:00 0
Мудрик міг би бути не менш корисним, ніж Троссард. Експерт назвав умову

Треба було перебиратися не у «Челсі», а в «Арсенал»…

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BallsToTheWall
Вот бы 4:4, что бы не зря пялиться.