Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 травня 2023, 02:55
2128
0

ЕДМАР: «Залишилося чотири поєдинки, ми не опускаємо руки»

Наставник «Металіста 1925» – про поразку від «Вереса»

| Оновлено 15 травня 2023, 02:55
2128
0
ЕДМАР: «Залишилося чотири поєдинки, ми не опускаємо руки»
ФК Металіст 1925. Едмар

Виконувач обов'язків головного тренера харківського «Металіста 1925» Едмар прокоментував поразку від рівненського «Вереса» (0:1) у матчі 26-го туру української Прем'єр-ліги.

– Ми знали, що це дуже принциповий поєдинок, бо знаходимося в такій ситуації, що не можна було програвати в цьому матчі. Ми розуміли, що цей матч точно так важливий для суперників, бо в них точно такій ситуації. Так склалася гра, ми діяли непогано, після голу ми пішли в атаку, отримали червону картку. І у підсумку так склалося, що ми сьогодні, на жаль, програли.

– Ви сказали, що розуміли, що це такий матч в якому не можна програвати, але програли. Як бути далі?
– Далі будемо намагатися тільки через роботу виправляти ситуацію. У кожному матчі, що в нас лишається будемо віддавати усіх себе. Лишилося чотири поєдинки, ми не опускаємо руки, це сто відсотків. У поганих ситуаціях ми дізнаємося на кого можна розраховувати. А коли все добре - це легко, всі задоволені. Зараз маємо зібратися, стати одне за одного - тільки так можна повернутися до перемог.

– Сьогоднішній результат, ймовірно, засмутив тренерів, футболістів. Чи вдасться підійти до наступного матчу підійти у правильному психологічному стані, тим більше, що там дербі?
– Звісно. Ми знаємо, що нам потрібно. Повторюсь, ми не будемо опускати руки. З наступного тренування будемо працювати з футболістами в усіх компонентах. Ми також будемо вивчати свої, тренерські помилки, де ми могли помилитися. Адже ми всі помиляємося. Головне не опускати рук, ніколи не здаватися - це однозначно.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.