Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 травня 2023, 02:45
2203
3

Юрій ВЕРНИДУБ: «Хотів би, щоб «Рух» залишився в УПЛ»

Тренер «Кривбаса» прокоментував гру з «Рухом»

| Оновлено 15 травня 2023, 02:45
2203
3
Юрій ВЕРНИДУБ: «Хотів би, щоб «Рух» залишився в УПЛ»
ФК Кривбас

Головний тренер криворізького «Кривбаса» Юрій Вернидуб прокоментував домашню перемогу у 26 турі УПЛ над львівським «Рухом» (1:0).

«Було би прикро, якщо втратили сьогодні очки. Не хочу ні в якій мірі образити «Рух», бо у них дуже непогана молода команда, яка грає своїми вихованцями. У складі також багато непоганих іноземних гравців. Суперник дуже мені сподобався, команда у них бойова. Розумію, що тренеру «Руха» дуже важко, але дуже б хотів, аби вони залишились в УПЛ. Вони цього дійсно заслуговують. У них хороша інфраструктура, база та команда.

Щодо «Кривбаса», то гра нам давалась. Ми практично всю гру контролювали, за виключенням певних моментів. Але тільки ми винні у цих проблемах, бо губили мʼяча. Знали, що «Рух» непогано вибігає у контратаки. Так і сталося, в принципі. Добре, що не пропустили жоден їхній контрвипад. У нас же моменти були, але підвела реалізація.

Дякую хлопцям, що не зупинились після першого тайму та на другий тайм зуміли налаштувались й здобули важку важливу перемогу. Тим паче, у нас є проблеми зі складом. Багато хто з гравців зараз випали через травми. Ще й Бескоровайний отримав четверту жовту картку в сезоні та пропустить гру у Полтаві. Дуже важко у таких умовах підсилити гру. Сподіваюсь, за допомогою наших хлопців, які менше грають, ми все-таки будемо і надалі добиватись результату у цьому сезоні», – сказав Вернидуб.

Події матчу

88’
ГОЛ ! З пенальті забив Ріфет Капіч (Кривбас).
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
да не надо было Кучука увольнять. Он из этого состава выжимал максимум и игроки прогрессировали.
BekXan
Доки керівництво Руха не включе голову і не задіє мізки по формуванню команду діла не буде.Академію вистрояли поля і базу а далі наяе як обрізало.Багато понтів на промоушені а команда нульова вкотре.
dudigo78
якщо попадуть в перехідних на лнз, то хто зна. З металургом проблем не повинно бути