Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 травня 2023, 15:00
1158
1

Кривбас – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Кривбас» може відзначити домашні ювілеї

| Оновлено 14 травня 2023, 15:00
1158
1
Кривбас – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 14 травня, «Кривбас» вперше в УПЛ прийматиме «Рух». Криворізький клуб може здобути 150-ту перемогу на своєму полі або забити 400-й домашній гол (ще 2 м’ячі).

Кривбас

Підопічні Юрія Вернидуба в минулому турі зазнали поразки від «Динамо». Загалом домашня безнічийна серія «Кривбаса» продовжується в УПЛ вже 10 ігор: шість перемог та чотири поразки. До того ж, у попередніх двох матчах криворіжці голів не забивали.

Після гри з «Динамо» Вернидуб зазначив: «Не вистачило фарту. У будь-якій грі потрібен фарт. Пішли на перерву за рахунку 0:0, хоча повинні були вигравати 1:0. Вийшли на другий тайм і одразу пропустили – 0:1. Всі, хто сьогодні був на полі, усі на своїх місцях. Є хлопці, які травмовані, й їх дійсно не вистачає. Але футболісти, які зараз грають, вони демонструють непоганий цікавий футбол». На стадіоні «Гірник» крім клубних ювілеїв може дочекатися особистої ювілейної події і Юрій Вернидуб – 100-ї перемоги своїх підопічних з різних клубів УПЛ.

Рух

У минулому турі «Рух» нарешті перервав свою затяжну безвиграшну серію, яка тривала у чемпіонаті 9 ігор. Перемога над «Інгульцем» стала першою для Віталія Пономарьова за час його перебування біля керма «жовто-чорних». «Рух» не пропускає голів в УПЛ впродовж 214 хвилин.

Своїми очікуваннями від майбутньої зустрічі поділився півзахисник рухівців Мар'ян Мисик: «Після такої перемоги над «Інгульцем» є позитивні емоції на цілий тиждень. Ми показали хорошу гру та здобули позитивний результат. Попереду на нас чекає важкий переїзд до Кривого Рогу, максимально готуємося до протистояння з «Кривбасом», щоби на 120 відсотків виходити, грати та здобувати важливі очки. Мені подобається гра наших майбутніх суперників, вони діють агресивно на футбольному полі, нав’язують багато боротьби. Нам треба проявити свій характер і показати все, що ми вміємо». Юрій Климчук може забити 20-й гол в УПЛ. Через дискваліфікацію пропустить гру Василь Руніч.

Статистика зустрічей

«Рух» та «Кривбас» вперше зустрілися в УПЛ у матчі першого кола нинішнього чемпіонату. Рухівці 6 листопада минулого року вдома з рахунком 2:1 перемогли команду Юрія Вернидуба. Криворіжці зусиллями Назара Волошина відкрили рахунок, але згодом «жовто-чорні» змінили хід поєдинку на свою користь. Голи в господарів поля забивали Денис Слюсар та Марко Сапуга.

Феміда

Арбітром матчу призначено одного з найдосвідченіших українських арбітрів Євгена Арановського (Київ), який провів 138 ігор в УПЛ. Раніше «Кривбас» за Арановського відіграв вісім матчів в чемпіонатах, здобувши одну перемогу, двічі зігравши внічию та зазнавши п’ятьох поразок. «Рух» же за цього арбітра провів чотири гри в УПЛ і в усіх зазнав поразок.

Прогноз на протистояння

«Рух», враховуючи його перебування у нижній частині турнірної таблиці, буде налаштований на максимальний результат. Але й «Кривбас» після домашньої поразки минулого туру прагне реабілітуватися. Спрогнозуємо бойову нічию у цьому поєдинку.

Орієнтовні склади:

«Кривбас»: Кліщук, Понєдєльнік, Стецьков, Безкоровайний, Дібанго, Капіч, Татарков, Задерака, Луньов, Хомченовський, Соса.

«Рух»: Паньків, Роман, Слюбик, Дідик, Лях, Притула, Підгурський, Таллес, Альваренга, Соломон, Климчук.

14 травня, неділя

«Кривбас» – «Рух»
Кривий Ріг. Стадіон «Горняк». 15:00
ТБ-трансляція на ОТТ-платформі «Setanta Sports»
Арбітр: Євген Арановський (Київ)
КРИВБАС – РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Парадокс імені Беллінгема. Боруссії Д фінансово вигідніше програти фінал ЛЧ
Футбол | 09 травня 2024, 18:34 4
Парадокс імені Беллінгема. Боруссії Д фінансово вигідніше програти фінал ЛЧ

Німецький клуб отримає додаткових 25 мільйонів у разі перемоги «Реала»

Баєр – Рома – 2:2. Історичний камбек. Відео голів та огляд матчу
Футбол | 10 травня 2024, 01:20 0
Баєр – Рома – 2:2. Історичний камбек. Відео голів та огляд матчу

Дивіться відеоогляд матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги Європи

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
Кривбасс отомстит за Ингулец.  Всё  таки на берегах одной речки обитают. )