Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 14 травня 2023, 12:16
2424
1

УСИК: «Бігати за Тайсоном ніхто не буде»

Український чемпіон – про можливий бій із Тайсоном Ф'юрі

| Оновлено 14 травня 2023, 12:16
2424
1
УСИК: «Бігати за Тайсоном ніхто не буде»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Володар чемпіонських поясів WBA, WBO, IBF і IBO у суперважкому дивізіоні Олександр Усик дав оцінку ймовірності його зустрічі в рингу з чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі.

– Щодо бою з Тайсоном Ф'юрі поки що нічого не можу сказати: наразі бій не планується, бо переговори, скажімо так, у глухому куті. Наскільки знаю, Вайлдер і Джошуа боксуватимуть наприкінці цього року, але деталі контракту обговорюються всередині їхніх команд, тож теж жодних конкретних коментарів.

Щодо переможця: у кожного є свій потенціал. Для Вайлдера ставка на нокаут. Джошуа - дуже технічний боксер і теж із нокаутуючим ударом. Але говорити про перевагу якогось боксера не можна: у ринзі перемога залежить від багатьох факторів.

– Чи вірите ви в те, що Тайсон Ф'юрі вас побоюється і вважав за краще б уникнути очного бою? Або все ж провал переговорів «читався», оскільки обидві сторони знали, що фінансово вигідніше провести цей мегафайт не навесні у Британії, а взимку у Саудівській Аравії?

– Для Ф'юрі бокс – це не тільки спорт, а й шоу. І є ще один фактор – гроші. Він весь час говорить про них і озвучує якісь неймовірні суми, які хоче отримати за бій. Я вважаю, що всі його гучні заяви – загострення пристрастей. Без цього нікуди. А так, чого йому боятися? Він професійний спортсмен. І навіть програвши, забере своє. Не секрет, що гонорари прописуються для обох сторін. Якщо хоче потягнути інтригу, його право, але бігати за ним або йти на поступки ніхто не буде. Поєдинок рано чи пізно відбудеться. І все вирішиться в рингу.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Дай йому останній шанс 50/50, а якщо не погодиться, то 80/20 на свою користь, відповідно до наявних поясів у кожного і хай іде він лісом.