Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 травня 2023, 13:00
777
0

Львів – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Якщо львів'яни хочуть зробити чудо і залишитися в УПЛ, вони повинні обов'язково перемагати

| Оновлено 14 травня 2023, 13:00
777
0
Львів – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В неділю, 14 травня, відбудеться поєдинок 26 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть «Львів» та полтавська «Ворскла». Гра пройде у Львові на полі стадіону «СКІФ», початок - о 13:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Львів

Вже досить давно всі звикли бачити «Львів» на останньому місці турнірної таблиці. Львівська команда як опустилася туди ще після тринадцятого туру, так там і залишається. Остання перемога команди датована ще шостим березня, тоді «леви» мінімально здолали «Минай». Після того в активі підопічних Безсмертного є тільки нічия 2:2 з «Кривбасом», та й та була здобута за каденції ще попереднього тренера Олега Дулуба.

Взагалі, львів'яни є зручною командою для інших колективів, яким треба вирішити якісь свої локальні задачі. Треба «Шахтареві» відірватися від «Дніпра-1» - два матчі з «Львовом» за тиждень допоможуть це зробити. «Верес» не вигравав давно вдома - без проблем, після матчу з аутсайдером є така бажана перемога. Давно не знав смаку перемог «Металіст» - нічого, в 25 турі він грав зі «Львовом».

Тренер команди Анатолій Безсмертний під час свого першого приходу показав себе непоганим кризовим менеджером. Але складається враження, що під час теперішнього періоду своєї роботи він нічим не зможе допомогти команді і Перша ліга вже де-факто чекає на неї в наступному сезоні.

Ворскла

Полтавська команда потрохи оговтується від провального початку сезону. Єврокубки їй не світять, але поборотися за шосте місце з «Кривбасом», «Колосом» та «Чорноморцем» цілком до снаги.

Відсиділи свою дискваліфікацію Бацула та Челядін, які пропускали гру з «Минаєм», тепер вони матимуть можливість допомогти своїй команді. Поза грою до кінця сезону легіонер Феліпе, який травмувався в грі з «Динамо».

До речі, про матч минулого туру. Тоді полтавська команда мала, за всіма прогнозами, вигравати, але несподівано для всіх пропустила по голу в компенсовані до обох таймів хвилини і поступилася 0:2. Склалося враження, що команді не вистачає фізичної готовності. Подивимось, чи зможе Віктор Скрипник вирішити цю проблему.

Статистика зустрічей

Між собою команди зіграли 17 матчів: +3=5-9, різниця м’ячів 12-21. Все на користь «Ворскли», звісно. Гра першого кола закінчилася мінімальною перемогою полтавської команди, гол забив Василь Кравець.

Орієнтовні склади

«Львів»: Рибка – Сімінін, Никитюк, Дитятьєв, Сасовський – Алібеков, Мильченко, Грисьо – Кузик, Свржняк, Бугай.

«Ворскла»: Ісенко – Пердута, Челядін, Яворський, Кравець – Павлюк, Скляр – Олійник, Кане – Сефері, Степанюк.

Прогноз на протистояння

Щоб розпочати шлях вгору, львів'янам обов'язково треба чіплятися за очки. Але зовсім не видно, за рахунок чого підопічні Безсмертного зможуть це зробити. Припустимо, що проблемний захист полтавського клубу пропустить гол, але напад заб'є достатньо, щоб отримати перемогу.

8 травня, понеділок

«Львів» – «Ворскла»
Львів. Стадіон «СКІФ». 13:00
ТБ-трансляція телеканалі Setanta Sports та на YouTube
Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
ЛЬВІВ – ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.