Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 травня 2023, 17:07
1879
1

Челсі – Ноттінгем Форест. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 13 травня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 13 травня 2023, 17:07
1879
1
Челсі – Ноттінгем Форест. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

13 травня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 36-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Ноттінгем Форест». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Челсі

Команда підбиває перший рік роботи в Лондоні нового власника, Боелі. Поки що абсолютно нічим пишатися: цілий список менеджерів, які розчарували, що гарні були в інших місцях, купа новачків, за яких явно переплатили, виклавши сотні мільйонів... А на виході - моторошна статистика, і невихід у єврокубки, вперше з сезону 2016/ 2017. Зрозуміло, що вже нема за що боротися, навіть за щось абстрактне, типу роздумів про самоповагу та престиж - про таке неможливо говорити на тлі провалів, особливо у 2023-му році. Залишається якось домучити сезон, встановивши у будь-якому випадку нове дно для подальшого порівняння. І 3:1 з Борнмутом, оформлені парою голів наприкінці, тут мало що змінюють.

Ноттінгем Форест

Клуб рік тому грав у Чемпіоншипі. І далеко не всі чекали їхнього піднесення. Але Стів Купер примудрився спочатку фінішувати на 4-му місці у регулярному розіграші, а потім і плей-оф виграв. Більше того, валлійський фахівець зміг до зими скомпонувати з великого переліку новачків боєздатний колектив, який і в Кубку Ліги до півфіналу діставався, і в АПЛ вийшло піднятися в середину таблиці. Але з лютого знову все розладналося, і досить сказати, що була тільки 1 перемога - несподівано над Брайтоном, який добре йде. Але вже потім були 1:2 з Брентфордом. Добре, що минулого туру, зібравшись, вдалося обіграти Саутгемптон у перестрілці 4:3. Але й після цього дуже рано розслаблятися і вважати, що виліт не загрожує.

Статистика особистих зустрічей

У кубковому форматі цього століття аристократи стабільно перемагали лісників. Але піднявшись в АПЛ, підопічні Купера змогли взяти вдома нічию 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають синіх явним лідером. Але вони слабкі і не мотивовані – ставимо на те, що в Лондоні Ноттінгем Форест зможе оформити перемогу з форою +1,5 гола (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BUROSTAVOK
Гол від Мудрика,або два гольових асиста!!!)