Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 11 травня 2023, 11:48
6338
7

Принципове дербі у півфіналі. Інтер розібрався з Міланом

«Інтер» зробив упевнений крок до фінального протистояння Ліги чемпіонів

| Оновлено 11 травня 2023, 11:48
6338
7
Принципове дербі у півфіналі. Інтер розібрався з Міланом
Getty Images/Global Images Ukraine

У першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів зустрілися «Мілан» та «Інтер».

Незабаром після початку поєдинку «россонері» почали відчувати проблеми. Спочатку до неприємностей привів кутовий біля воріт «Мілана». Після навісу Чалханоглу Джеко виграв позиційну боротьбу в опонента та переправив м'яч у сітку. Але біди «червоно-чорних» невдовзі продовжились. Дімарко з лівого флангу перевів м'яч у центр на Мхітаряна, який увірвався до штрафного майданчика і точно пробив повз голкіпера.

Getty Images/Global Images Ukraine

Такий розвиток подій шокував футболістів «Мілана», і вони знову ледь не пропустили м'яч у свої ворота. Спочатку Чалханоглу із центральної зони влучив у стійку, а потім Меньян зіграв надійно після удару Мхітаряна.

Тільки в середині тайму «россонері» почали приходити до тями, намагаючись налагодити комбінаційну гру в атаці. Першого удару по воротах суперників завдав Калабрія, який після прострілу Мессіаса п'ятою переправляв м'яч у ближній кут і не влучив у ціль. «Інтер» відповів ще одним небезпечним моментом, який завершився падінням Мартінеса у штрафному майданчику «Мілана». Арбітр вказав на 11-тиметрову позначку, але після перегляду відеоповтору скасував своє рішення. Вже в наступному епізоді Мартінес знову опинився в центрі уваги, з лінії штрафного майданчика пробивши вище воріт.

Getty Images/Global Images Ukraine

«Россонері» агресивно розпочали другу половину зустрічі. Хороші позиції для ударів мали Діас і Мессіас, але футболісти «Мілана» не влучили в ціль. «Чорно-сині» відсиджуватися в обороні не збиралися і періодично знаходили чергові порожні місця в обороні суперників. Відмінну можливість збільшити перевагу своєї команди упустив Джеко, який вийшов віч-на-віч з Меньяном і не пробив голкіпера. У середині другого тайму не пощастило Тоналі: після скидки Жиру він бив із центру штрафного майданчика, але влучив у штангу.

Останній відрізок гри пройшов без особливо небезпечних ситуацій біля воріт. «Россонері» намагалися розмочити рахунок, але «нерадзуррі» досить впевнено обороняли здобутий результат. «Інтер» довів зустріч до переможного закінчення і став ближчим до фіналу Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу. Перший матч.

«Мілан» – «Інтер» – 0:2

Джеко (8), Мхітарян (11)

Крунич (45+1), Томорі (64) – Мхитарян (45+1)

«Мілан»: Меньян, Ернандес, Томорі, К'єр (Тьяу, 59), Калабрія (Калюлю, 82), Тоналі, Крунич, Діас (Побега, 82), Беннасер (Мессіас, 18), Салемакерс (Орігі, 59), Жиру

Запас: Міранте, Нава, Балло, Ребич, Габбіа, де Кетеларе

«Інтер»: Онана, Бастоні, Ачербі, Дарміан, Барелла, Чалханоглу (Гальярдіні, 78), Мхітарян (Брозович, 62), Дімарко (де Врей, 70), Думфріс, Джеко (Лукаку, 70), Мартінес (Корреа, 78)

Запас: Ханданович, Кордац, Гозенс, Белланова, Аслані, Д'Амброзіо, Дзанотті

Арбітр: Хесус Хіль Мансано (Іспанія)

Стадіон «Сан Сіро» (Мілан, Італія)

МІЛАН – ІНТЕР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

11’
ГОЛ ! М'яч забив Генріх Мхітарян (Інтер Мілан).
8’
ГОЛ ! М'яч забив Едін Джеко (Інтер Мілан).
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Play Games
Шкода Мілан програв. Мабуть фінал буде без інтриги.лч візьме переможець пари реал мс.
⬆️
Джеко не просто выиграл позицию, а затрамбовал защитника Милана руками как в регби или американском футболе.  Это фол!   Но арбитр и дальше судил в таком же духе и даже не обращал внимание на задетые мячом руки.   Итог закономерен.   Но 0:1 было бы лучше для Милана и большинства зрителей.
Макс Максов
Коментатор у орків довбень! Шеву декілька разів показували в трансляції, а він тупо ігнорував цей момент... Тільки питання, чому Андрій сидів поруч з цим сербом?