Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 травня 2023, 21:53
6949
7

Мілан – Інтер. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Міланські гранди змагатимуться за місце у фіналі

| Оновлено 10 травня 2023, 21:53
6949
7
Мілан – Інтер. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Інтер

Через 20 років «Мілан» та «Інтер» знову розіграють путівку до фіналу Ліги чемпіонів між собою. Перший матч, у якому формальним господарем є «россонері», відбудеться в середу, 20 травня. Стартовий свисток іспанського рефері Хесуса Хіля Мансано пролунає о 22:00 за Києвом.

Мілан

«Мілан» підходить до євродербі в статусі невеликого андердога. У чвертьфіналі команда Стефано Піолі у важкому протистоянні зуміла пройти «Наполі». Так, фанати неаполітанців киватимуть у бік арбітра і непризначеного досить очевидного пенальті в матчі-відповіді. Але це не скасовує того факту, що підопічні Піолі показали дуже якісну гру в обороні з небезпечними контратаками.

Однак водночас у Серії А «Мілан» трохи пригальмував, зігравши внічию з «Ромою» і «Кремонезе», і пропустив той же самий «Інтер» у топ-4. Тож поточна форма «россонері» певні питання викликає, незважаючи на перемогу 2:0 над «Лаціо» в останньому турі.

Є й кадрові проблеми. Точніше – одна, але дуже вагома. На початку матчу проти «Лаціо» пошкодження задньої поверхні стегна отримав Рафаел Леау. Нічого серйозного, але перший матч проти «Інтера» найкращий гравець Серії А минулого сезону, швидше за все, пропустить. І це дуже серйозний удар по ефективності та небезпеці контратакувальної манери гри «Мілана». А проти «Інтера» команда Стефано Піолі, найімовірніше, гратиме саме другим номером.

Інтер

«Інтер», зумівши пройти групу смерті з «Баварією» і «Барселоною», у плей-оф Ліги чемпіоном зіткнувся з відносно простим жеребом. Команда Сімоне Індзагі по черзі пройшла два португальські клуби: спочатку «Порту», а потім «Бенфіку». При чому, якщо перемога в протистоянні з «Порту» була важкою і вимученою, то «Бенфіку» пройшли дуже впевнено, незважаючи на те, що «Орли» проводять дуже сильний сезон.

Успіхи в протистояннях із португальцями супроводжувалися чорною серією в чемпіонаті Італії: нічия і чотири поразки в п'яти матчах. При чому в плані змісту гри у команди Сімоне Індзагі все було непогано, але реалізація моментів була просто жахливою.

Однак після проходу «Бенфіки» команду ніби підмінили: чотири поспіль перемоги в Серії А (зокрема, над «Лаціо» і «Ромою») і вихід у фінал Кубка Італії в протистоянні з «Ювентусом». Не можна сказати, що в плані якості гри «Інтер» зробив якийсь значущий крок уперед, просто м'яч почав залітати у ворота – зіркові форварди «нерадзуррі» знову забивають. І до протистояння з «Міланом» «Інтер» підходять з дуже потужним зарядом впевненості в собі, можна навіть сказати на куражі. Саме цей фактор і робить «чорно-синіх» невеликим фаворитом у майбутній двоматчевій дуелі.

Кадрові втрати в «Інтера» теж є, але вони не такі значні, як можлива відсутність Леау у «Мілана». Сімоне Індзагі не зможе розраховувати на Робіна Госенса, а також на Мілана Шкріньяра, у якого серйозні проблеми зі спиною. Так, словак до травми був ключовим гравцем «Інтера», але він відсутній уже досить давно, і Індзагі до цього встиг звикнути.

Історія зустрічей

На даний момент «Інтер» і «Мілан» провели між собою 219 офіційних матчів у всіх турнірах. Перевага на боці «чорно-синіх»: 81 перемога проти 71, ще 67 матчів завершилися внічию. Різниця голів також на користь «Інтера»: 296:283.

Прогноз на протистояння

Букмекери вважають «Інтер» фаворитом і протистояння загалом, і окремо взятого першого матчу, в якому формальним господарем буде «Мілан». Ми вважаємо, що команді Сімоне Індзагі до снаги як мінімум не програти в першому поєдинку, коефіцієнт – 1,36.

10 травня, середа

«Мілан» – «Інтер»
Мілан. Стадіон «Сан-Сіро». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хесус Хіль Мансано (Іспанія)
МІЛАН – ІНТЕР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Інтер зараз в кращій формі. Мілан "штормить", але це дербі Делла Мадонніна (одне з найстаріших і найпринциповіших в Європі), тут не вгадаєш переможця.
Romjkee
Чому матч півфіналу ліги чемпіонів не головна новина на сайті? Я звісно розумію, що команди не вважаються зараз топовими, але вони дійшли до стадії півфіналу найсильнішого клубного турніру все таки. Майте повагу... 
Remark
Ставка: ТБ 1 в первом тайме. Прогноз: 1-1 и скорее всего оба гола будут забиты в первом тайме.
Oliynuk_sport
Прогноз 2:0