Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 травня 2023, 21:14
87214
26

ВІДЕО. Скандал у ЛЧ? Гол Де Брюйне у ворота Реала був зарахований помилково

Гравці королівського клубу протестували недаремно

| Оновлено 10 травня 2023, 21:14
87214
26
ВІДЕО. Скандал у ЛЧ? Гол Де Брюйне у ворота Реала був зарахований помилково
Twitter

У вівторок, 9 травня, відбувся перший матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між клубами «Реал» та «Манчестер Сіті». Гра завершилась із рахунком 1:1.

До 67-ї хвилини «вершкові» перемагали 1:0, але потім Кевін Де Брюйне шедевральним ударом зрівняв рахунок.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

Гравці «Реала» бурхливо відреагували на зарахований м'яч. Футболісти вважали, що в одному з епізодів м'яч залишив межі поля, коли Бернарду Сілва нібито залишив його у грі та атака гостей продовжилася.

VAR не міг переглянути цей епізод, оскільки фаза атаки англійців почалася пізніше – після того, як Камавінга втратив м'яч. Тому спірна ситуація з виходом м'яча за межі поля вважалася заграною та гол був зарахований.

Після завершення матчу телеканал beIN Sports за допомогою 3D-технологій підтвердив, що м'яч повністю покинув межі поля перед тим, як «Манчестер Сіті» зрівняв рахунок.

ВІДЕО. Скандал у ЛЧ? Гол Де Брюйне у ворота Реала був зарахований помилково

Оцініть матеріал
(481)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
LisovijNickolai Фамилия
Ну мяч уже был у игрока реала.а если бы игрок реала забил гол то что его тоже не засчитывать потому что аут должен быть? Тоесть кто был гол не забил , гол засчитывать нельзя, а команды играют просто так... 
VitosKH
За 10 минут до гола Винисиуса был явны штрафной на Гриле,но встреча не была остановлена.Я считаю гол Вини должен быть отменён 
Remark
Это не скандал! Однозначно.
Футбол - не хоккей, и нет возможности так часто останавливать игру, так как потеряется сама динамика интенсивности игры.
В данном случае после выхода мяча еще был заигран игрок Реала, который контролировал мяч и создавал атаку для своей команды. Если бы мяч вышел и сразу после этого была бы голевая атака МС, тогда да, это был скандал.
stopor2016
Якщо після кожного голу відкручувати трансляцію назад , то завжди буде 0:0.
Миша Воронько
Как уже все наостопиzдело!!! Реал команда, конечно, очень сильная! Но если что не по ихнему, то сразу скандал!? А ведь всем понятно, что как минимум, в80% игр, судьи были на стороне Реала!!!
McLay
Минайський синдром.😁
Яків Миколайович
С каких пор журношлюхи берут на себя смелость   решать, прав ли был судья, засчитывая гол? Не вопросы задавать - а приговор выносить!!!!!
После эпизода с выходом мяча в аут мяч успел побывать у Реала,  отыграли целый отрезок, и только потом был забит гол. Какое правило футбола требует его отмены, и хто такой автор идиотского заголовка, чтобы нерезанной свиньёй тут визжать, что гол ненастояшший?
⬆️
Тот же вариант "Минай".   За линии отвечает боковой,  а не главный арбитр матча.  Раз не поднял флажок, то и нечего обсуждать.
Palych1
Ох уж этот Павелко! 
Макс Максов
А скільки в Реала було спірних голів, ще до введення ВАРу?
KIEWADIM
Поздно пить боржоми. Пепка, вперед за титулом!
Samuel
Ман сіті вканало, але через тиждень фанати знову побачать який пеп неудачник😁😁
Віталій Ткачук
Почалося. Шейхи всіма правдами і неправдами прагнуть виграти ЛЧ, а цьогоріч в фіналі буде потенційно слабша команда. Витратити декілька мільярдів, і не виграти нічого на міжнародній арені, як так? Хтось ще за них вболіває (з українців), вони такий самий фейк як ПСЖ і Челсі (ці хоч за пацакські гроші виграли двічі ЛЧ).
Злий Глобинець
Ну от бачите! Тут у півфіналі самої Ліги Чемпіонів, на самому Сантьяго Бернабеу такі казуси трапляються. А там така техніка і такі технології задіяні, що ми навіть не уявляємо! 
А ви причепились до якогось голу-не голу Минаю на сільському стадіоні у Закарпатті.