Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 травня 2023, 18:00
493
0

Сімоне ІНДЗАГІ: «Наші форварди знову почали забивати»

Тренер «Інтера» – про матч проти «Мілана»

| Оновлено 10 травня 2023, 18:00
493
0
Сімоне ІНДЗАГІ: «Наші форварди знову почали забивати»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сімоне Індзагі

Головний тренер «Інтера» Сімоне Індзагі поділився очікуваннями від першого матчу півфіналу Ліги чемпіонів проти «Мілана» (10 травня):

«Вихід у півфінал Ліги чемпіонів, фінал Кубка Італії та останні результати в чемпіонаті допомогли нам краще готуватися до матчів. Ми знаємо, наскільки важливе завтрашнє дербі для нас і для вболівальників, і хочемо підійти до нього в найкращій готовності.

У нас був момент, коли нам не вдавалося реалізовувати моменти, тепер наші форварди знову почали забивати. Але я був спокійний навіть тоді, тому що проблема є тоді, коли вам не вдається створювати моменти, у нас вони були. Тепер усі забивають, треба продовжувати в тому ж дусі.

У мене є вибір у півзахисті й атаці, тут у мене немає проблем, ми трохи обмежені в захисній лінії. Леау? Ми знаємо його якості, знаємо, що він може не зіграти завтра, але це не змінить нашого плану на гру. «Мілан» не тільки контратакувальна команда, вони вміють добре контролювати м'яч, і нам потрібно добре зіграти у всіх фазах.

Після виходу з групи з «Барселоною» та «Баварією» команда стала більш свідомою. Протистояння з «Порту» та «Бенфікою» також були дуже важкими, але ми їх подолали, тепер на нас чекає ще одне, ще більш важливе протистояння на шляху до фіналу.

Наскільки важливий прогрес Лукаку для команди? Ми для цього його і підписували, у нього була травма, через яку він вибув на 4 місяці, але зараз він повернувся і допомагає нам, як і Брозович, чиє повернення також дуже важливе».

Олег Дідух Джерело: Telegram
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.