Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 травня 2023, 21:15
7116
68

Даріо СРНА: «Мені не подобається, як упереджено судять матчі Дніпра-1»

«Шахтар» розглядає можливість придбання для УПЛ системи VAR

| Оновлено 10 травня 2023, 21:15
7116
68
Даріо СРНА: «Мені не подобається, як упереджено судять матчі Дніпра-1»
ФК Шахтар Донецьк. Даріо Срна

Спортивний директор ФК «Шахтар» Даріо Срна прокоментував події минулого туру УПЛ і акцентував увагу на роботі арбітрів.

– Даріо, 25-й тур чемпіонату України ознаменувався низкою суддівських скандалів. Яка ваша думка з цього приводу?
– Мені дуже не сподобалося суддівство в Олександрії, ще більше не сподобалося в Одесі. «Шахтар» завжди був за справедливість, за чесний футбол. Якщо помиляються в наш бік – ми це визнаємо.

Сьогодні мені не подобається, як упереджено судять матчі «Дніпра-1». І це також відзначають експерти і журналісти. Тому відповідальних за суддівство в Україні я прошу звернути на це увагу, зробити висновки й покарати тих арбітрів, які припускаються грубих помилок. Моя думка, що потрібно розвивати молодих арбітрів, амбітних, голодних, бо сьогодні суддівство не на тому рівні, на якому воно має бути.

Ми розуміємо фінансові проблеми та складнощі, з якими мають справу організатори змагань. Тому «Шахтар» розглядає можливість придбання для УПЛ системи VAR, щоби VAR працював на кожному без винятку матчі наступного сезону. З додатковим VAR буде набагато легше: це дозволить виключити помилки та прибрати втручання ззовні в роботу суддів. Важливо, щоб усі клуби були в рівних умовах.

Ми хочемо справедливості й боремося за чесність. Хто проти такого підходу, той не заслуговує бути в еліті українського футболу та брати участь у чемпіонаті України. Для всіх мають бути однакові правила. Те, що зараз відбувається з суддівством, мені нагадує свавілля початку 2000-х років. Якщо «Шахтар» виграє цей чемпіонат, я вам обіцяю, він це зробить чесно. Якщо програє, то тільки в чесній боротьбі. Ми не визнаємо обману і з цим боротимемося.

Хочу наголосити, що поточний чемпіонат дуже цікавий, іде завзята боротьба нагорі та внизу турнірної таблиці. Бракує, на жаль, одного – якісного, неупередженого суддівства та фейр-плей.

Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 68
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
samir_d
Срна жаліється на суддівство?)) Це просто смішно.
bolelschik
Срна не тот человек, который может говорить о справедливости. Его карьера футболиста не позволяет
vitaha33
А Даріо був чесний, коли поставили пенальті в матчі з Волинню і вони взяли чемпіонство? Чому ти тоді мовчав, Даріо? Ти завжди чесний? Серйозно?
aleks8-48
"Шахтёр всегда был за справедливость и честный футбол". Из уст Срны это звучит, как пошлый анекдот.
Український Крим
Шахтар і Динамо це власність російських олігархів і перших ворогів України, Ахмєтова і Суркіса! Бажано, щоб вони взагалі не приймали участь в чемпіонатах. Абрамовича ж змусили продати Челсі, а в Україні досі господарюють ворожі олігархи
саня лысый
Нехай би цей напівфутболіст та напівтренер прокоментував суддівство в матчі з Минаєм. Зокрема не призначений пенальті та незарахований чистий гол. І вже не було б потреби в істериці, а боротьба за 3 місце. А таких матчів було не 2 і не 3
nicksaf
Так, гидко на нього дивитись, не те, що слухати. Добре б якщо ДД  став би чемпіоном. На хитру ШД-дупу знайшовся б ще хитріший ДД-гвинт.
orest_2010
А мені не подобається, як упереджено судять матчі Шахтаря. Гол Миная був? 🤣🤣🤣
саня лысый
Дико читатати таке від шахтарів, а тим більш від цього персонажу. Якби не судді то шахтарі були б в середині таблиці, десь між Кривбасом і Ворсклою. А стосовно Срни то більш мерзотного і підлого гравця в ЧУ не було і не буде
a.fedorenko1953
Дашенька забула, які витівки витворяли ахметівські підлеглі, як тільки ставоло жарко  в боротьбі за золото та місце біля годівнички ЛЧ. Ці однокласники, які ще на початку сезона могли на 100% віддавати очки кротам і т.п... А тепер ця моральна потвора заплакала? 
Remark
Про таких говорят: в чужом глазу и соринку уведет, а в своем и бревна не заметит.  Кто бы "мычал" про судейство. Просто смешно)))
avk2307
Очередная истерика от Даши.
Нарушает правил , а потом плачет горько , что их обидели  и он сильно пострадал.
Прямо как раньше игроком.
https://www.youtube.com/watch?v=5QuINPuDbps
https://www.youtube.com/watch?v=m0K0-dFMZic
sahka1981
Кому кому, а не ШД і тим паче Срні (найпідліший гравець УПЛ за всю історію) щось говорити про суддівство...
саня лысый
Там Йова шмарклі розвів, тут сирун ниє,прям свято для душі!!
introvert
Молодець Даріо, добре знає фішку. Головне першим гукнути "хапайте злодія!" І, скориставшись метушнею,  спокійно позбутися вкраденого гаманця.
Remark
ВАР Вы ещё с продажи Мудрика могли купить, если бы действительно этого хотели. А так, это пыль в глаза овощам, которые имеют в голове всего одну извилину и та держит уши. Обрезать ее и уши отвалятся.
ВАР то они купят, но будут распоряжаться им как они захотят. То есть ставить на свои какие-то матчи где он нужен. А когда не нужен, то с барского плеча, как кость сабаке, будут отдавать на игры других команд. 
И да, это ещё один пример их честности и равноправия!
Canadian_stallion
Ему еще надо сказать, «как надоели это чертовы хорваты» или «допинг - стыд для любого спортсмена»
Умник
Любители писать про шубы суркиса и так далее, приведите мне пожалуйста пример матча Динамо в упл сезон 2022/2023, в котором судья помог выиграть Динамо.