Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 травня 2023, 08:29
1427
1

АНЧЕЛОТТІ: «Говорити тільки про Холанда – значить не говорити про команду»

Головний тренер «Реала» – про майбутній матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти «Ман Сіті»

| Оновлено 09 травня 2023, 08:29
1427
1
АНЧЕЛОТТІ: «Говорити тільки про Холанда – значить не говорити про команду»
Getty Images/Global Images Ukraine. Карло Анчелотті

Головний тренер мадридського «Реала» Карло Анчелотті прокоментував майбутній матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти «Манчестер Сіті»:

«План на завтра – зіграти повноцінну гру, показати найкраще, що у нас є на фізичному, технічному та мотиваційному рівні, беручи до уваги, що вирішальною грою буде матч-відповідь. Ми хочемо скористатися невеликою перевагою завтра, щоб подивитися, чи зможемо це зробити потім.

Скористатися нам означало б отримати позитивний результат. Добре відчувати себе в грі і не надто страждати. Справа не тільки в результаті, якщо ти добре почуваєшся у грі, вмієш створювати проблеми команді суперника та уникати проблем, це теж невелика перевага. Ми будемо намагатися зробити це завтра. Це гра, яка вимагає багато від усіх, коли ти виходиш у півфінал у такому змаганні, це нормально, що багато чого вимагають.

Думаю, ми досягли одного рівня. Нині складно оцінити фізичний стан та порівняти його з минулим роком. Що має значення в цей момент, то це мотивація, яка у нас є. Факт перемоги у Кубку Іспанії – ще один мотиваційний момент для завтрашньої гри. Ми дуже схвильовані.

«Манчестер Сіті» зараз – краща версія команди порівняно з минулим роком. Вони мали дуже небезпечного нападника, яким був Габріель Жесус, але в Холанда інші характеристики. «Сіті» не змінили свій стиль, можливо, вони грають трохи прямолінійніше і використовують перевагу довгої передачі, тому що в них інший нападник з високим зростанням. Але за ним стоїть Де Брюйне, і в багатьох іграх вони використовували цю тактику, коли довга передача відігравала ключову роль. «Сіті» дуже добре організований ззаду і добре поводиться з м'ячем.

Холанд – дуже небезпечний гравець, він демонструє вражаючі якості, особливо коли справа доходить до забитих голів. Він небезпечний, але говорити лише про нього – значить не говорити про повноцінну команду, яка грає у дуже хороший футбол, дуже добре захищається, атакує та має ідеї. Ми пропонуємо не гру, щоб зупинити Холанда, а цілу команду, яку неможливо зупинити. У нас є варіанти, щоб зіграти рівний та конкурентний матч.

Уболівальники змінили свою думку, бо минулого року клуб прибув після трьох років без перемог, а тепер ми тут, вигравши Лігу чемпіонів минулого року. Змінюється лише це, уболівальники завжди раді, що це змагання можна виграти».

Перший матч 1/2 фіналу головного єврокубкового турніру Європи «Реал» – «Манчестер Сіті» розпочнеться 9 травня о 22:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
luceorius
  Не знаю, як буде на полі, але словесну "дуель" напередодні матчу Анчелотті виграв. Така
заява більше вселяє впевненості у гравців.