Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 травня 2023, 13:16
2055
4

Пеп ГВАРДІОЛА: «Ми тут не для помсти. Це просто ще один шанс»

Головний тренер «Манчестер Сіті» – про майбутній матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти «Реала»

| Оновлено 09 травня 2023, 13:16
2055
4
Пеп ГВАРДІОЛА: «Ми тут не для помсти. Це просто ще один шанс»
Getty Images/Global Images Ukraine. Пеп Гвардіола

Головний тренер англійського клубу «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола поділився думками перед майбутнім матчем 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти мадридського «Реала»:

«Ми приїжджали до Мадрида минулого сезону з натхненням на вихід у фінал. Ми грали дуже добре в обох іграх. Але цього було замало. Але те, що було у минулому, залишилося у минулому. Ми тут не для помсти. Це просто ще одна нагода.

Якось ми вийдемо у фінал і виграємо його. Ми приїхали до Мадрида, щоб зробити це цього сезону. Минулого сезону ми теж приїхали сюди, щоб вийти у фінал та виграти його. Але цього не сталося, тому що ми грали проти «Реала», і в цьому турнірі вони точно знають, що їм треба робити.

Скільки б ми не грали проти них чи інших провідних команд Європи, ми завжди будемо ближчими до мети.

Я не хотів би мати команду, яка одного разу виграла Лігу чемпіонів, а потім після десяти років не грала в Лізі чемпіонів і опускалася все нижче і нижче. У Європі є клуби, які інвестують лише для того, щоб виграти Лігу чемпіонів, а після цього вони не виграють Лігу чемпіонів та ліги, а потім йдуть дедалі нижче.

Бути стабільним – це найголовніше. Мадрид, наприклад, щосезону в топі. Як «Барселона» у минулому, весь час була там, чи «Ліверпуль», весь час там. Для мене це означає, що клуб стабільний».

Перший матч 1/2 фіналу головного єврокубкового турніру Європи «Реал» – «Манчестер Сіті» розпочнеться 9 травня о 22:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barry
Готов поспорить, что в финале, кто-бы ни играл против них, итальянская команда (неважно, какая) осядет на своей половине и будет ждать пеналей.
Игорь Нестеренко
Ви тут, щоб вас навчили грати, лиса твоя башка!
luceorius
"Я не хотів би мати команду, яка одного разу виграла Лігу Чемпіонів, а потім"... Зараз якраз
і настав час принаймні одного разу виграти ЛЧ, далі буде легше. Інакше у власників клубу може увірватись терпець і вони доручать це почесне завдання комусь іншому.