Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 травня 2023, 08:49
10661
77

Загострення в чемпіонській гонці. Олександрія відібрала очки у Шахтаря

На божевільний дальній удар Михайленка відповів Келсі після неоднозначної ситуації

| Оновлено 08 травня 2023, 08:49
10661
77
Загострення в чемпіонській гонці. Олександрія відібрала очки у Шахтаря
УПЛ

Перший матч між командами в сезоні закінчився внічию 2:2. Слова «Олександрія» і «нічия» в цьому чемпіонаті є практично синонімами, тому ніхто б не здивувався ще одній мировій між командами. А от «Шахтареві» такий результат був непотрібний, «Дніпро-1» виграв і підібрався впритул в турнірній таблиці, маючи ще й гру в запасі з тією ж «Олександрією».

По складах особливих зауважень не було, хіба кидалися у вічі Кирило Ковалець на позиції центрфорварда і Мірошниченко в півзахисті. Матвієнко і Судаков зліва на фланзі вже давно нікого не дивують.

Активно розпочав гру Траоре. Він вміло ставив корпус і знаходив можливості для удару, але захисники і воротар їх нівелювали. Найреальніший момент забити був після виходу Лассіни віч-на-віч, але він далеко відпустив м'яч. В такому темпі буркінієць пограв півтайму, тоді в, здавалося, нічим не особливій ситуації впав на газон і був змушений покинути поле за допомогою медиків, його замінив Келсі.

Але до цього «Олександрія» повела в рахунку. Після виносу Джурасека на дев'ятій хвилині Рибалка віддав пас Михайленку, а той наважився бити метрів з двадцяти п'яти. Трубін не зумів відбити сильний щільний удар, тільки перевів м'яч у ліву штангу, від якої той відскочив у сітку.

УПЛ

Кидалося в очі, як гравці «Олександрії» виходили від своїх воріт. В пас, акуратно, стіночки, ефектно - візуально було дуже приємно і естетично дивитися.

Гравці «Шахтаря» теж грали в пас, але не гребували й закиданнями. Після одного з них Матвієнко зліва з нульового кута міг забивати, але Микита Шевченко врятував. Двічі з ліній штрафного і воротарського після поперечних пасів Бондаренка бив Судаков, але обидва рази м'яч добре не лягав на ногу.

В «Олександрії» Мірошниченко завершував одну атаку носком - вище і Бабогло не забивав після закидання. Арбітр зафіксував там офсайд, але повтор не надто підтвердив це рішення, добре, що сам гравець не відзначився, бо був би скандал.

УПЛ

Неоднозначне рішення щодо офсайду було прийняте і після перерви. На сімдесят п'ятій хвилині Зубков з своєї половини виніс вперед, м'яч отримав Криськів, наблизився до воріт. Удар в правий кут прийняла на себе стійка, але Келсі дивно вивернув ногу і добив, зрівнявши рахунок. Транслятор не зумів показати повтор, який дав би відповідь, чи не знаходився Криськів під час пасу на нього в офсайді, а VАR на матчі не було. Один-єдиний повтор взагалі продемонстрували, із такого собі ракурсу - несолідно якось.

До цього часу «Олександрія» грала по рахунку від захисту. Єдиний момент, коли могли пропустити, був після удару того ж Келсі, але Шевченко якимось дивом зреагував.

А коли пропустили і рахунок став 1:1, «Олександрія» була притиснута до своїх воріт. Щоправда, навал не закінчився нічим, крім одного моменту Келсі. Той знову вирішив бити із позиції перед воротами, так само вивернувши ногу, але тепер вийшло вище. Закралася підозра, що легіонер «Шахтаря» просто не вміє бити правою, бо і в моменті з голом, і тепер права кінцівка набагато більш підходила б для виконання удару.

УПЛ

Арбітр додав чомусь шість хвилин, переграли вісім, але рахунок не змінився. Тепер відстань між «Шахтарем» і «Дніпром-1» становить три очки, але вони гратимуть ще між собою і «дніпряни» мають ще гру в запасі - проти «Олександрії», звісно.

І скажіть тепер, що наш чемпіонат нецікавий. Все тільки починається.

Українська Прем'єр-ліга. 25 тур.

«Олександрія» - «Шахтар» - 1:1.

Михайленко, 9 - Келсі, 75.

Шевченко, 90+1 - Келсі, 39, Ракіцький, 68.

«Олександрія»: М. Шевченко - Скорко, Бабогло, Логінов, Копина (Чубатий, 82) - Михайленко (Ващенко, 89), Рибалка - Мірошниченко, Ковалець (Волошин, 58), Третьяков - Мустафаєв (Матюшенко, 89).

«Шахтар»: Трубін - Конопля, Бондар, Ракіцький (Михайліченко, 70), Матвієнко - Степаненко - Швед (Зубков, 70), Бондаренко (Сікан, 86), Джурасек (Криськів, 46), Судаков - Траоре (Келсі, 24).

Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ).

Стадіон: «Ніка» (Олександрія).

ОЛЕКСАНДРІЯ - ШАХТАР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

75’
ГОЛ ! М'яч забив Кевін Келсі (Шахтар Донецьк).
9’
ГОЛ ! М'яч забив Микола Михайленко (Олександрія).
Оцініть матеріал
(93)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 77
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bolelschik
Как бы там не играл Днепр-1, но Шахтер сам не наигрывает на чемпионство
bolelschik
Случилось то, что должно было случиться в трех матчах, сыгранных Шахтером ранее
Умник
Две равные команды, счет закономерен.
AleksDnipro87
Із реальної розмови з уболівальником Шахтаря:
 - СК покупает судей. Ты же видел что пеналя не было.
 - Видел. А гол Миная был?
 - Был. Но там судья ошибся.
 - Так может и в Одессе судья ошибся.
 - Нет. Там СК заплатил.
 
Вони вам нікого не нагадують?
Agent007
Забаньтє ету горілу, она достала спаміть папуґай ґазпромовскій траянєц
AleksDnipro87
Ботів кротовських на сайті не почуємо як мінімум до 11.05
AleksDnipro87
Я хочу пригадати один момент. Історію не знищиш.
Під час помаранчевої революції (2004 рік), коли тільки починались події, Шахтар грав в своїй основній формі. Помаранчевій. А потім за вказівкою Ахметова, на власному стадіоні почав виходити в чорній, тому що "вільний донбас" не міг асоціюватись зі "злочинною владою" вже тоді.
avk2307
Угадал сегодня оба результата.
И победу Днепра и ничью Олекандрии.
Шахтер по моему забил из вне игры .Ну да ладно, по совокупности на гол наиграли.
Теперь интересней будет....
VBOLYUVALNIK
Хто тут 2-3 тури назад говорив що боротьба ща чемпіонство закінчилася?
AleksDnipro87
Блін, а мені цікаво було б побачити Шахтар на 3-4 місці, якось незвично навіть. Все ще попереду!
Олександр Рой
А хтось пояснить мені, чому в наступному турі Інгулець - Шахтар будуть грати у Львові???
Gargantua
- он еще танцует? (с)
Agent007
Дікобраз ти ахмєтовскій ,сколько тобі за етот брєд платять ,займись ділом краще ,може ти сможеш дажє стімуліровать сопєрніков грівнамі, надєюсь двадцятки тобі хватіт шоб відібрати у Дніпра очкі
Zanregent
Думаю Днепр-1 выиграет у Александрии и выйдет на первое место
avk2307
На Рух Ингулец будет ВАР, а VARа на спорт.юа уже не будет. Его забанили за спам.
Возможно и Троянца не будет
Ни на что не намекаю, но спамить надо меньше
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ди л
молодежь шахтера под конец сезона выдыхается
DK1961
Один и тот же недоумок беспрерывно меняет ники, возрождаясь после каждого бана с одной и той же ржавой бредятиной. Видимо ему в канализации под площадью ленина в донецке поставили комп, приковали к нему наручниками навеки и в скудные мозги размером аж 1,5 извилины заложили 18 слов - из которых ОНО пытается слова составить. Но выходят ОДНИ И ТЕ ЖЕ
KvlaD
Надеюсь Александрия будет также хорошо играть и с Днепром-1