Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 травня 2023, 13:21
362
1

Артем БОНДАРЕНКО: «На полі кожен може помилитись»

Хавбек «Шахтаря» – про суддівство в матчі з «Минаєм»

| Оновлено 07 травня 2023, 13:21
362
1
Артем БОНДАРЕНКО: «На полі кожен може помилитись»
ФК Шахтар Донецьк. Артем Бондаренко

22-річний півзахисник «Шахтаря» Артем Бондаренко висловився про незарахований гол «Миная» (1:0) у ворота «гірників» у матчі 24-го туру української Прем'єр-ліги.

«Спершу взагалі нічого не зрозумів, тому що й момент був швидким і динамічним, і розгледіти щось мені особисто було важко. Пізніше, звісно, стало зрозуміло, що наші суперники, напевно, забили м’яч у ворота.

Що ж, я погоджуся з усім, сказаним нашим клубом. Це прикрий момент, але суддівство, як і виступ самих футболістів, має такий нюанс, як людський фактор. На полі кожен може помилитися.

Ось для цього й хотілося б частіше бачити на матчах УПЛ ВАР, все-таки він знімає більшість питань стосовно основних футбольних суперечливих епізодів. Думаю, за таких обставин питань було б менше. А так…

Що я можу сказати стосовно цього моменту? Шкода, що так сталося. Проте бували моменти, коли й не на нашу користь помилялися судді», – сказав Бондаренко.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Eye of Providence
Якби помилилися на користь Минаю, то риторика була б трохи інакшою. І судді не мали б помилятися, і варіації на тему "браво федерація", і біднесеньких хочуть закопати.