Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
8678
21

Просто падлюки. Сабо прокоментував ситуацію на спортивному медіаринку

Відомий у минулому тренер упевнений, що людей позбавляють можливості подивитися футбол

Просто падлюки. Сабо прокоментував ситуацію на спортивному медіаринку
Футбол 1/2/3. Йожеф Сабо

Колишній головний тренер «Динамо» Київ Йожеф Сабо, не добираючи літературних слів, висловився про тих, хто допустив існуючу ситуацію на спортивному медіаринку України.

«Йде війна, а багатьох людей позбавляють можливості подивитися футбол. Чи не єдиної радості в цей складний час. В мене 20 спортивних каналів – і на жодному немає трансляції «Ворскла» – «Динамо». На цю платформу Сетанти я не підписаний. Вони просто падлюки!», – сказав Сабо.

Відзначимо, що Setanta Sports не продовжуватиме контракт з УПЛ після закінчення цього сезону.

Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
igor semenyk
А Сабо дуже правий,що не можливо переглядати спортивні передачі із-за комерції.Оплачую кабельне,цифрове,інтернет,а щоб дивитись спортивні передачі треба заключати ще й договір з мегаго,або сетанта.
KhOleg
Дожилися. Сама масова гра , а ми її не бачимо . Скільки можна монополізувати те що не можна . Це народна гра , а якісь ненажерливі істоти плюють на всіх . Вже і Сабо це побачив. Молодець. Та цього не достатньо .Вони , шо хочуть те й роблять. Значить так нам і потрібно поки всі не усвідомимо , що тупа байдужість ніколи не дасть результат. Дякую. Слава Україні.
supernik
Повністю підтримую Сабо, вони ще й скоти. А live tv дивлюся на комп'ютері проте сатанта його блокує та якість така, шо краще не дивитися. 
саня лысый
Тут не питання платити чині. Питання як платити і кому. В мене передплачене МЕГОГО де є канали сетанти спорт та спорт+. Чому я маю ще платити за глухоніму платформу що б подивитись 1 матч в місяць без коментатора????? Немає ні картинки нормальної ні повторів. Добре що це лайно піде і маю надію вже не повернеться ніколи.
kluchka_vova
я тоже згідний... власнику цього каналу-щоб ти подавився грошима.. а Павелко-козел... тебе народ наняв на роботу а т и для себе все робиш... я сказав що думаю..
Александр Ад
правду каже,бариги при владі паразитирують на людях і під час війни,лишають багатьох можливости подивиться футбол.Футбол для народу повинен транслюватися безкоштовно.А трансляторам виплачивать компенсацію з бюджету,згідно виверених підрахунків.
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Октавий Фландрийский
Не знаю как там остальные, но мне мастер наладил спутниковый канал за 50 долларов, дал все коды, и я без проблем смотрю более 200 футбольных каналов, и Сетанту тоже, в полном объеме. С каналами Униан и 2+2 нет проблем вообще, все показывает нормально.  На канал live tv нареканий никогда не было, качество и комментарии - великолепные, не сравнить с украинскими комментаторами. Кто сильно захочет посмотреть футбол - всегда найдет возможность осуществить свои желания, тем более в 21 веке... По окончанию войны в Украине должно все наладиться к лучшему, но при условии, что такие персонажи как павелки, костюченки, записоцкие и остальные члены ОПГ УАФ уйдут кто куда - кто на нары, кто рванет за рубеж, кто вообще уйдет в небытие.
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gargantua
проклятые капиталисты привыкли пить кровь из трудового народа.
еще и компартию запретили сволочи, чтобы простому народу не было за кого проголосовать.
Сабо в президенты!
Виктор Алтухов
Игры суркисов и их прихлебал привели к игнору единственного нормального канала сетанты и, в результате, никто не смог ее показать. Подписан на сетанту, 109 грн в месяц и никаких проблем. Динамо показывает закрытый 2+2, смотрю в Ютубе, свою Зарю, домашние игры - на униан, некоторые матчи зарубежных команд - на пиратских. Сейчас ее вытесняют и начнутся проблемы с просмотром матчей ЧУ. А Сабо надо поменьше слушать противников единственного цивилизованного канала.