Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 квітня 2023, 15:57
9384
59

ОФІЦІЙНО. Setanta Sports не продовжуватиме контракт з УПЛ

Зобов'язання в рамках угоди з УПЛ буде виконано в повному обсязі до кінця сезону

| Оновлено 27 квітня 2023, 15:57
9384
59
ОФІЦІЙНО. Setanta Sports не продовжуватиме контракт з УПЛ
Setanta Sports

Телекомпанія Setanta Sports повідомила про те, що не продовжуватиме контракт з Українською Премʼєр-лігою. При цьому зобов’язання в рамках угоди з УПЛ будуть виконані в повному обсязі до кінця сезону.

«Дякуємо клубам, які передали права та підтримали Setanta Sports і УПЛ в намаганні створити єдиний пул. Однак, в рамках угоди з лігою Setanta Sports не змогла повною мірою скористатися медіаправами: деякі клуби не передали УПЛ права на трансляцію організованих та зіграних ними матчів.

Враховуючи вищесказане, Setanta Sports прийняла рішення не продовжувати угоду з УПЛ, але залишається відкритою для партнерства. Ми готові обговорити нові умови співпраці, які базуватимуться на справедливості й дотриманні всіх норм регламенту ліги та законів України.

Ми впевненні, що можна знайти компроміс, з яким всі сторони будуть задоволені угодою. І ми продовжимо популяризувати клуби УПЛ та їхніх гравців далеко за межами України, якщо зможемо досягти відповідних домовленостей.

Всі зобов’язання в рамках угоди з УПЛ будуть виконані Setanta Sports в повному обсязі до кінця сезону», – сказано у заяві телекомпанії.

Зазначимо, що телекомпанія Setanta Sports спочатку придбала право на трансляцію УПЛ до 2025 року. Між Українською Прем'єр-лігою і Setanta Sports було підписано трирічний контракт.

Оцініть матеріал
(67)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал
Футбол | 27 квітня 2024, 02:52 0
Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал

26 квітня королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 59
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
А як же гіперпул? Тут півроку доводили, який важливий суперстул. Казали ж люди, що український чемпіонат і на халяву давно нікому не потрібен. Ніхто не буде ще  спеціально платити, аби його дивитися. Нє, носилися і орали, як гіперпул врятує УПЛ, топали ніжками, ревіли, обурювалися.Ваша Сетанта подивилася на реальні рейтинги матчів і сама втекла.
Повторю - інтерес до футболу в країні вбили, коли забрали Лігу чемпіонів  з центральних каналів.А потім і УПЛ, Формулу.  Раніше в 21.45 по вівторкам і середам в кожній другій хаті був включений футбол, а тепер - серіали СТБ.
І навіть якщо зараз ще десь покажуть матч УПЛ, то воно нікому не цікаве. Ніхто не знає, коли вони буде йти і де. І коли ще і три роки не дозволяють ходити на матчі, то весь інтерес остаточно втратили навіть ті, хто так-сяк ще цікавився.
axylinam
Видимо зрительский интерес нулевой, за футбол такого низкого и убогого уровня должны платить зрителям, а не наоборот, а судейский корпус напоминает публичный дом со всеми видами извращений
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BEAN
Хотели бабок поднять, ничего не делая, со своим дерьмовым приложением, с дерьмовым качеством трансляций, с часто отсутствуюшими комментаторами, со своей гнусной ценовой политикой? Ну, большому кораблю - большая торпеда...
Yevhen Kramarenko
А  так мріяли стати монополістами і гребти бабло доки руки не звело... А балабукі! 
fitnes_sports066
Супер новость! Никаких телепулов пока в стране олигархи, коррупция. 2+2,УНИАН, Суспільний, Х спорт. И пусть каждий вибирають что хочет смотреть. Общедоступные канали для населения. 
kadaad .
Супер! Наконец-то эта помойка не будет мешать трансляциям матчей!
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
umnuy2
посмотрели убогое шоу ДК-Шахта и поняли что это смотрят только массажисты команд и родственники горефутболёров....остальные 99.99% смотрят АПЛ
vbrjkf
Що, не вийшло заробити на вболівальниках? То тепер, як кажуть - "попутного ветра..."
go0dboy
На Хуана взагалі дивитись цю маріонеточну постанову з назвою УПЛ, якості рівня плинтуса та й нижче!? Хай Неповажні пани - Ах...Су...Кол..и, бавляться без нашої уваги, може хоч так щось зміниться не краще.
BekXan
Потрібен футбольний канал тільки незалежний, а не таке як футболи і ціни з ними.Канал повинен бути в усій сітці .Зараз може трансювати  xsport xsport+ 2+2 і інші.
ss2000
З нинішньою ситуацією і рівнем футболу України , YouTube і донати наше все.
саня лысый
Нарешті це лайно злилося. Як там пулісти, заробили? Одразу було зрозуміло,що це кидок від Павелка і К.
Октавий Фландрийский
Горе в нашем ауле... И как теперь павелка будет своим дармоедам зарплату платить? Людям, которые в жизни гвоздя в стенку не забили, разговаривают с орфографическими ошибками и больше чем тремя словами в предложении не могут общаться, кто же эту шайку примазавшихся к футболу членов ОПГ УАФ кормить будет? Действительно горе...Да, Сетанта лоханулась с этим телепулом,зато павелка немного прибарахлился деньгами, но не долго музыка играла.... При этой банде, которая рулит сейчас украинским футболом, в обозримом будущем просвета к лучшему нечего ждать.
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
KIEv
Здається вони не показали ні одного матчах Динамо на своїх каналах. Можливо наступний транслятор не буде таким тупим.
Tasha19
Не витримали
⬆️
Уже в цифре  появился телеканал "Армія ТБ", а Футбол ТБ создать не могут.   Вместо закрытых пропорошенковских 5-го, Еспресо и Прямого.