Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 07 травня 2023, 21:05
879
2

Вест Гем – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 7 травня о 21:00 за Києвом

| Оновлено 07 травня 2023, 21:05
879
2
Вест Гем – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

7 травня на «Лондон Стедіум» пройде матч 35-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вест Гем» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за київським часом.

Вест Гем

Клуб левову частину своєї уваги зосередить у травні на Лізі конференцій. Для нього важливо використати рідкісний шанс проявити себе у єврокубках – коли ще буде шанс взяти титул? Тим більше, що перемога ще й гарантує право зіграти у наступному циклі Ліги Європи. Тож зараз Девід Моєс більше думатиме про те, як вийде зіграти в четвер із АЗ. Тим більше, що в АПЛ завдання (нехай і на рівні мінімум) де-факто вирішені. Вирішальним став ударний квітень, який вдалося розпочати з 1:0 проти прямого конкурента, Саутгемптона, а потім виграли і у Фулгема з Борнмутом на виїзді при камбеку на 2:2 з Арсеналом. Не дивно, що, відкривши рахунок, поступилися мотивованому Ліверпулю, а потім програли 3:4 перестрілку Крістал Пелас. Проти Сіті ніхто і не чекав на особливі подвиги, і лідер там виграв розгромно, 3:0.

Манчестер Юнайтед

Команда, з одного боку, змогла просунутися останнім часом до нового трофею – вона стала фіналістом кубка. Але як: на Уемблі усі 120 хвилин із Брайтоном закінчилися без голів, а в серії пенальті, навпаки, всі реалізовували свої промахи до промаху Марча. При цьому підопічні тен Хага ганебно вилетіли з Ліги Європи, програвши в Севільї однойменному клубу за грубих помилок. В АПЛ теж після кількох перемог манкуніанці примудрилися упустити перевагу з нестабільним Тоттенхемом, ведучи 2:0. Начебто потім виправилися, за рахунок єдиного м'яча обігравши потенційного переслідувача, Астон Віллу. Але у четвер Брайтон взяв реванш за виліт із кубка, оформивши підсумкові 1:0 на своєму полі.

Статистика особистих зустрічей

Усі 3 останні очні поєдинки вигравав Манчестер Юнайтед.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у гостей. Навряд чи МЮ допустить нову осічку – ставимо на його перемогу в неділю (коефіцієнт – 2,07).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил