Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Іспанії
| Оновлено 07 травня 2023, 13:06
4033
4

Дубль Родріго в фіналі. Реал завоював Кубок Іспанії

«Осасуна» полоскотала нерви «вершковим», але ті все ж виявилися сильнішими

| Оновлено 07 травня 2023, 13:06
4033
4
Дубль Родріго в фіналі. Реал завоював Кубок Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

Мадридський «Реал» в чемпіонаті Іспанії залишався на такій відстані від «Барселони», що відіграти цю дистанцію не було ніякої можливості. Тому весь акцент був для «вершкових» на здобутті двох кубків - національного і Ліги чемпіонів. Гра проти «Ман Сіті» буде наступного тижня, а зараз треба було перемагати сенсаційну «Осасуну» в фіналі Кубка Короля.

Стартовий склад «галактикос» містив дві несподіванки - Камавінга в захисті та Модрич в запасі. Всі решта були на звичних позиціях і вже на другій хвилині змусили повірити, що сьогодні «Реал» легко виграє. Вінісіус помчався по лівому фланзі, легко обіграв двох, віддав під удар Родріго, котрий з рикошетом відкрив рахунок.

Getty Images/Global Images Ukraine

Коли Вінісіус зробив ще кілька схожих ривків, здавалося, що буде гра в одні ворота. Але «Осасуна» відповідала пристойними шансами - удари після навісів з флангів стали досить регулярними. Щоправда, пробити Куртуа не вдалося, а пропустити могли б - Алаба з дальнього штрафного влучив у поперечину.

Але все ж пропустили на старті тайму другого - Торро ідеально з опорної зони вклав під ліву штангу. Гра вирівнялася, памплонці на атаки «вершкових» не соромилися відповідати своїми. Проте пропустили все ж ще раз - як і всі голи в матчі, після прострілу з лівого флангу від того ж Вінісіуса. Удар у Крооса вийшов таким собі, але він став гольовим пасом на Родріго, котрий з близької відстані оформив дубль.

Getty Images/Global Images Ukraine

«Осасуна» полізла вперед, могли зрівнювати, але банально не щастило. Як і «Реалу» - щоб забити третій і закрити гру, не вистачало якоїсь дрібниці. На останніх хвилинах відбулася навала на мадридські ворота, захист і Куртуа грали на відбій, але встояли.

2:1 - двадцятий Кубок Короля для «Реала». Сезон для Анчелотті явно не провалений, а якщо вдасться пройти «Ман Сіті», то хто там буде згадувати про невигране чемпіонство в Прімері?

Кубок Іспанії. Фінал.

«Реал» - «Осасуна» - 2:1.

Родріго, 2, 69 - Торро, 58.

Мілітао, 41, Камавінга, 74, Вальверде, 90, Куртуа, 90+4 - Монкайола, 21, Д. Гарсія, 38, Барха, 83, Ібаньєс, 90+4.

«Реал»: Куртуа - Карвахаль, Мілітао, Алаба, Камавінга - Вальверде, Тчуамені (Рюдігер, 69), Кроос (Модрич, 82) - Родріго (Асенсіо, 89), Бензема, Вінісіус.

«Осасуна»: Еррера - Монкайола, Арідане, Д. Гарсія, Крус - Аймар, Торро (Ібаньєс, 87), Гомес (Кіке, 87) - Пенья (Р. Гарсія, 75), Будімір (Авіла, 69), Абде (Барха, 75).

Арбітр: Хосе Марія Санчес Мартінес.

Стадіон: «Естадіо де ла Картуха» (Севілья, Іспанія).

РЕАЛ - ОСАСУНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

70’
ГОЛ ! М'яч забив Родріго (Реал Мадрид).
58’
ГОЛ ! М'яч забив Лукас Торро (Осасуна).
2’
ГОЛ ! М'яч забив Родріго (Реал Мадрид).
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Яценко
Чекаю епічного вівторка.
Octopus
Реал обеспечил 7 место, на котором сейчас Жирона, выходом в ЛК.