Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 06 травня 2023, 01:30
1499
0

Центровий-легіонер підписав контракт із Прометеєм на наступний сезон

Дубінський повідомив, що Онджей Балвін залишиться гравцем клубу ще на рік

| Оновлено 06 травня 2023, 01:30
1499
0
Центровий-легіонер підписав контракт із Прометеєм на наступний сезон
БК Прометей. Онджей Балвін

Чеський центровий Онджей Балвін підписав новий контракт з БК «Прометей».

Засновник клубу Володимир Дубинський повідомив:

«Центровий збірної Чехії, наш велетень Онджей Балвін продовжить співпрацю із БК «Прометей». Перші слова Онджея після підписання були про те, що він докладе максимальних зусиль задля перемоги в Єврокап сезону 2023/24. Впевнений, він зможе як і у минулому сезоні, допомогти нашому клубу отримати таку омріяну всіма українськими вболівальниками перемогу в Єврокубку.

Онджей провів відмінний сезон, за що я дуже вдячний і йому і тренеру Нено, за досягнення такого результату. Онджей недовго вагався у виборі клубу, хоча пропозиції отримував дуже цікаві від команди з Євроліги, але Онджей лишився вірним «Прометею», за що я також вдячний. Хочу подякувати також за відмінну працю нашим агентам, тренеру, спортивному директору, нашому директору за таке підписання.

Це перший легіонер, якого ми підписали на наступний сезон. У нас вже є чинні контракти з Іллею Сидоровим, Олександром Липовим, Іваном Ткаченком. З іншими гравцями ми ще працюємо, але робота кипить. Про все будемо інформувати. Ще раз дякую Онджею за довіру й очікуємо на новий сезон та нові перемоги БК «Прометей».

Онджей Балвін став гравцем «Прометея» перед початком сезону 2022/23. Чеському легiонеру вдалася друга частина сезону. Онджей Балвін – найрезультативніший гравець «Прометея» у ЛЕБЛ (у середньому 12.9 очка за матч). У 21 матчі Єврокубку Онджей здійснював 6.7 підбирань.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.