Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
706
0

Новий спортдир Прометея: Починаємо активно працювати на трансферному ринку

Броніслав Вавжинчик приступає до роботи над складом

Новий спортдир Прометея: Починаємо активно працювати на трансферному ринку
БК Прометей

Баскетбольний клуб «Прометей» призначив нового спортивного директора Броніслава Вавжинчика, який уже розпочинає роботу над формуванням складу на новий сезон.

– У чому саме полягатиме ваша робота в «Прометеї»?

Моїм головним обов’язком буде формування складу, завжди дбаючи про те, щоб гравці, яких ми підписуємо, максимально відповідали нашому бюджету, стилю гри та культурі, яку ми маємо. Вміння робити правильний вибір вимагає відстежування ринку протягом цілого року. Однак, коли команда буде створена, мені доведеться контролювати її роботу та допомагати надавати всі необхідні інструменти для досягнення успіху. Я буду залучений до всіх повсякденних аспектів, пов’язаних зі спортом і продуктивністю команди. Також буду представляти клуб на офіційних зустрічах та заходах. Крім чистого знання баскетболу, моя робота потребуватиме комунікацій, спілкування та менеджерських навичок.

– З чого почнете вашу роботу? Можливо, у вас вже є ідеї щодо майбутніх гравців «Прометею»?

Оскільки наш сезон уже закінчився, ми починаємо активно працювати на ринку. У мене є багато ідей, але спочатку ми повинні визначитися з гравцями, які у нас були в цьому сезоні, щоб точно знати, ким їх оточити. Однією з ідей, щодо якої, здається, всі дотримуються однієї думки, є латвійський гравець наступного сезону, тож наші вболівальники можуть очікувати, що це станеться, але поки що рано говорити про конкретні імена.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.