Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 травня 2023, 21:49
2442
3

Майже весь матч у меншості. Ненудна нічия Металіста 1925 та Руха

Арбітр вилучив двох гравців

| Оновлено 04 травня 2023, 21:49
2442
3
Майже весь матч у меншості. Ненудна нічия Металіста 1925 та Руха

Головний тренер «Металіста 1925» Едмар порівняно з минулим матчем з «Минаєм» зробив суттєві зміни у стартовому складі. Замість Бичека, Дмитренка, Вачіберадзе і Капінуса на поле вийшли Мартинюк, Ременюк, Жичиков і Чирук. Керманич «Руха» Пономарьов також зробив ротації у складі і замість Довгого, Руніча і Едсона задіяв у грі Притулу, Підгурського і Мисика.

Гості, враховуючи їхнє турнірне становище, активніше розпочали цей поєдинок. Перший удар у рамку воріт господарів поля наніс Притула, але Сидоренко у падінні ліквідував загрозу. Згодом «Металіст 1925» залишився у чисельній меншості. Євгеній Ткачук порушив правила проти Климчука, який міг вийти на побачення з воротарем. Для Євгенія це було перше вилучення в УПЛ – у 103-й грі. Таллес виконав штрафний, на який зреагував Сидоренко, а Ременюк встиг вибити м’яч за лінію воріт.

Рухівці продовжували більше атакувати, проте завершальним ударам бракувало влучності. Зокрема Таллес, Соломон і Мисик пробивали здалеку вище рамки воріт. Гравці «Металіста 1925» при першій нагоді організовували свої контратаки. Комбінація за участю колишніх гравців «Руха» Ременюка та Русина завершилася ударом Ростислава, але захисник встиг ліквідувати небезпеку.

Під кінець тайму вже захисник Дідик підключився до атаки, але здалеку теж пробив неточно. Активно в складі харківського клубу діяв Русин, який пробивав штрафний удар, але м’яч прошмигнув поруч з рамкою воріт. Міг забити гол у «роздягальню» Дідик, але після розіграшу стандарту головою пробив вище цілі.

На початку другого тайму «Рух» створив небезпечний момент біля воріт суперників. Соломон навісив на дальню штангу, але Мисик у падінні не зумів замкнути передачу партнера. Господарі поля, граючи у меншості, всією командою на своїй половині поля досить вдало руйнували атаки гостей. Не приніс успіху і кутовий рухівців, який завершився ударом Холода - Сидоренко контролював ситуацію.

Гравці «Руха» продовжували володіти відчутною перевагою у володінні м’ячем, але пройти оборонні редути «Металіста 1925» було складно. У хід пішли і дальні удари, але Таллес пробив в руки воротарю. Черговий штрафний удар у виконанні бразильця також успіху не приніс – м’яч пролетів вище воріт.

І в цій ситуації могли забити гол гравці господарів поля. Після кутового удару у виконанні Габелка під поперечину пробивав головою Курило, але тепер вже Паньків демонструє свою майстерність, перевівши м’яч на кутовий. Під кінець матчу червону картку арбітр Романов показав і гостям, а саме, після двох попереджень залишив поле Холод, для якого це теж було перше вилучення в УПЛ – у 5-й грі.

У підсумку безвиграшна серія «Руха» в чемпіонаті продовжується 9 ігор: чотири нічиї та п’ять поразок. Разом з тим, «Рух» перервав дві гостьові клубні антирекордні серії: програшну, яка тривала 4 гри, та пропускну – 7 ігор. Домашня ж безгольова серія «Металіста 1925» триває вже 371 хвилину.

Українська Прем'єр-ліга. 24-й тур.

«Металіст 1925» – «Рух» – 0:0

Мартинюк (33), Русин (55), Габелок (68) - Дідик (25), Холод (41).

Є.Ткачук (6) - Холод (87).

«Металіст 1925»: Сидоренко, Безуглий, Ткачук Є., Курило, Жичиков, Габелок (Ткачук А., 89), Русин, Кравченко (Рудавський, 8), Мартинюк, Ременюк (Ногейра, 64), Чирук (Островський, 64).

«Рух»: Паньків, Роман, Дідик, Холод, Лях, Притула (Карабін, 70), Підгурський, Таллес, Мисик (Квасниця, 57), Соломон (Столярчук, 90+1), Климчук.

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро).

Стадіон: НТК імені Баннікова (Київ).

МЕТАЛІСТ 1925 – РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧУ

Події матчу

87’
Гравець команди Рух Львів отримує червону картку.
6’
Yevgeniy Tkachuk (Металіст 1925) отримує червону картку.
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mr Voevudskiy
Нечего этим днарям в вышке делать!
terhoha
У що грали дві команди - металіст удари по воротах 0,0 - рух 2,1 за 90 хвилин. Рух 85 хв. у більшості. Контора 100%.