Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 травня 2023, 05:41
1339
0

Металіст 1925 – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи продовжуться антирекордні серіали «Руха»?

| Оновлено 05 травня 2023, 05:41
1339
0
Металіст 1925 – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У четвер, 4 травня, «Металіст 1925» у Києві зіграє матч 24-го туру УПЛ проти «Руха». Рухівці утримують дві гостьові клубні антирекордні серії: програшну, яка триває 4 гри, та пропускну – 7 ігор.

Металіст 1925

Підопічні Едмара у попередніх трьох матчах в УПЛ не знали гіркоти поразок, набравши 5 очок і закріпившись в середині турнірної таблиці. Разом з тим, на своєму полі гравці харківського клубу виступають не зовсім вдало. «Металісти» не можуть здобути домашньої перемоги впродовж трьох ігор (нічия та дві поразки), а забити гол на своєму полі впродовж 281 хвилини поспіль. З особливим настроєм готуються до поєдинку три гравці «Металіста 1925»: Ярослав Мартинюк, Ростислав Русин та Андрій Ременюк свого часу виступали і за «Рух».

Рух

Рухівці не перемагають в чемпіонаті впродовж 8-ми ігор: три нічиї та п’ять поразок. Як наслідок «жовто-чорні» перебувать впритул із зоною вильоту до Першої ліги. «Рух» утримує дві гостьові клубні антирекордні серії: програшну, яка триває 4 гри, та пропускну – 7 ігор. Підопічні Віталія Пономарьова в рамках підготовки до гри з «Металістом 1925» особливу увагу приділили теоретичному заняттю та вивченню майбутнього суперника. У зв’язку з насиченістю календаря зрозуміло, що багато часу на підготовку немає, тож необхідно за обмежений проміжок у належному стані підійти до важливого матчу.

Статистика зустрічей

«Рух» та «Металіст 1925» в УПЛ провели наразі дві гри: одна перемога «металістів» та нічия. Востаннє рухівці грали на полі «Металіста 1925» 25 липня 2021 року і поступилися з рахунком 1:2. В складі харківського клубу голи забивали Дмитро Криськів та Юрій Батюшин, у львівського – Орест Кузик. Усіх авторів голів вже немає у нинішніх складах команд. Матч першого кола поточного сезону завершився внічию з рахунком 1:1. Першим відзначився нинішній капітан «Руха» Олексій Довгий, а врятував харків’ян від поразки капітан «металістів» Артем Габелок.

Феміда

Арбітром матчу призначено Віталія Романова (Дніпро), який провів вже 126 ігор в УПЛ. Раніше «Металіст 1925» за Романова відіграв два матчі в чемпіонатах, здобувши дмашню перемогу та зазнавши гостьової поразки. «Рух» же за цього арбітра провів 5 ігор в УПЛ: дві перемоги, нічия та дві поразки.

Прогноз на протистояння

«Металіст 1925» в останніх трьох матчах двічі зіграв внічию. «Рух», враховуючи його перебування в нижній частині турнірної таблиці, гратиме на перемогу. У майбутній зустрічі спрогнозуємо бойову нічию.

Орієнтовні склади:

«Металіст 1925»: Сидоренко, Є. Ткачук, Безуглий, Курило, Капінус, Габелок, Русин, Кравченко, Мартинюк, Дмитренко, Бичек.

«Рух»: Паньків, Роман, Холод, Дідик, Лях, Руніч, Едсон, Таллес, Довгий, Соломон, Климчук.

4 травня, четвер

«Металіст 1925» – «Рух»
Київ. НТК імені В.Баннікова. 13:00
Трансляція на ОТТ-платформі «Setanta Sports»
Арбітр: Олексій Деревинський (Київ)
МЕТАЛІСТ – РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою
Футбол | 01 травня 2024, 22:46 11
ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Маріо ЖАРДЕЛ: «Такий гравець як я зараз коштував би 300 мільйонів євро»
Футбол | 02 травня 2024, 14:52 2
Маріо ЖАРДЕЛ: «Такий гравець як я зараз коштував би 300 мільйонів євро»

Бразилець вважає, що якісно нинішній футбол не кращий за той, який був у його часи

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.