Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 травня 2023, 22:10
887
0

ВІРТ: «Повітряна тривога зіграла нам на користь. Гравці відпочили»

Головний тренер «Вереса» прокоментував матч УПЛ проти «Зорі»

| Оновлено 08 травня 2023, 22:10
887
0
ВІРТ: «Повітряна тривога зіграла нам на користь. Гравці відпочили»
ФК Верес Рівне. Юрій Вірт

Головний тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт прокоментував поразку команди у виїзному поєдинку 24-го туру УПЛ проти «Зорі» (0:1):

«Сьогодні видалася важка гра. Я б її розділив на три частини. Перший – це гра до 19-ї хвилини. Рівна гра. Коли ми розуміли, що суперник більше володітиме м'ячем, але нав‘язували боротьбу. Вилучення зіграло свою роль і вплинуло на характер гри.

Ми зіграли сьогодні дуже дисципліновано. Не пригадаю у Зорі багато стовідсоткових моментів. Знову не допрацювали на стандарті, пропустили гол.

Після цього розуміли, що треба перебудовуватися, шукати свої шанси в атаці. Повітряна тривога зіграла нам на користь. Футболісти відпочили, відновили сили і в останні 20 хвилин ми атакували, пресингували і створили стовідсотковий момент, коли з двох метрів Денис Балан пробив у стійку. Якби забили – втримали б нічию.

Вважаю, ми ні в чому не поступилися Зорі, яка вдома обігрує всіх. Але результат на користь суперника.

Вадим Ющишин не буде покараний за вилучення. Там питання не лише до нього, а й до Олександра Лебеденка. Наш гравець, Геннадій Пасіч, був першим на м‘ячі, міг спокійно приймати і атакувати. А Лебеденко пішов у незрозумілий підкат і вибив м‘яч на ногу супернику. Вадим старався виручити, але… Треба було думати, прибирати руки, хай би обігрував – а там, вже як буде. Натомість, ми дали такому супернику фору в одного гравця».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.