Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 01 травня 2023, 21:36
1825
1

Севілья – Жирона. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 1 травня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 01 травня 2023, 21:36
1825
1
Севілья – Жирона. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 травня на «Рамон Санчес Пісхуан» пройде матч 32-го туру Прімери, в якому «Севілья» зустрінеться з «Жироною». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Севілья

Команда займається досить звичною для себе справою. Тренери можуть змінюватися, проте Біла Андалусія залишається неймовірно успішною саме в Лізі Європи. Начебто у Менділібара, що прийшов у квітні, вже 3-го наставника за рік, не було особливого досвіду такої боротьби. Але це не завадило іспанцям у чвертьфіналі яскраво пройти Манчестер Юнайтед. Можна говорити про везіння та неймовірні помилки суперників, але все одно в Англії відігралися з 0:2, а вдома і зовсім розгромили червоних дияволів. Зрозуміло, що попереду півфінал, і це буде головним завданням для нервування. Але і в Прімері цього місяця вдалося піднятися в середину таблиці. У тому числі обіграли і Вільярреал, борця за єврокубки. А потім мінімально, 1:0, але перемогли і не менш амбітний Атлетік.

Жирона

Клуб рік тому проводив 3-й сезон у Сегунді. І відверто там не блищав, у підсумку посівши лише 6-те місце. Але підопічні Мічела Санчеса змогли спочатку виграти з чергової спроби плей-оф, а потім і приємно здивували на рівні Прімери. Вже давно стало зрозуміло, що новачок дивізіону зняв із себе загрозу повернутись до Сегунди. Що, втім, не завадило у квітні Циганкову та компанії почати з 7 очок, взятих за 3 поєдинки – нульова нічия з самою Барселоною під час перемог над Еспаньолом та Ельче. Тим несподіваніше 0:1 на минулих вихідних, з Вальядолідом. За це, втім, реабілітувалися з головою, зумівши цього тижня перемогти сам Реал (Мадрид), ще й із переконливим рахунком 4:2.

Статистика особистих зустрічей

Жирона у 2019-му році, перед вильотом із Прімери, виграла у Білої Андалусії. І перемогла її у січні, оформивши 2:1 удома.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом Севілью, що набрала чудову форму за Менділібара, та й грає вдома. Але й Жирона виглядає бадьоро. Рекомендуємо ставити на те, що буде тотал більше 2,5 голів з коефіцієнтом – 1,97.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Орли» у розпачі. Польща програла Австрії і може прощатися з Євро
Футбол | 21 червня 2024, 20:55 12
«Орли» у розпачі. Польща програла Австрії і може прощатися з Євро

Невдахи групи D визначили абсолютно зайвого на турнірі

Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції
Футбол | 21 червня 2024, 07:29 17
Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил