Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 квітня 2023, 01:21
2588
10

Швидкість Герреро. Зоря перемогла Чорноморець

Луганський клуб продовжує гонку за «Дніпром-1»

| Оновлено 30 квітня 2023, 01:21
2588
10
Швидкість Герреро. Зоря перемогла Чорноморець
ФК «Зоря»

Обидві команди у другій половині сезону демонструють хороший футбол, тож можна було очікувати, що матч буде цікавим. І очікування виправдалися.

Команди з перших хвилин діяли у високому темпі. «Зоря» активно пресингувала на чужій половині поля. І це стало великою проблемою для «Чорноморця». Одеситам було дуже складно просуватися вперед, а дійти до штрафного майданчика луганчан досить довго було майже нездійсненним завданням.

ФК "Зоря"

На 16-й хвилині пресинг «Зорі» приніс результат. Футболісти «Чорноморця» розігрували м'яч на правому фланзі оборони та намагалися через короткий пас вийти з-під тиску суперника. Бражко перехопив передачу біля кута штрафного майданчика, відпасував на Герреро, який завдав результативного удару. М'яч пройшов між ніг Непогодова. Це третій гол панамського легіонера у шести матчах чемпіонату України.

Після забитого голу «Зоря» не зменшила обертів і продовжила постійно тиснути на суперника. Луганчани мали кілька непоганих моментів, але в заключній стадії атаки то передачі були неточними, то захисники встигали блокувати удари.

На 34-й хвилині футболісти «Зорі» збільшили перевагу. Вони знову запресингували одеситів, цього разу біля центрального кола. Антюх підхопив м'яч, на швидкості пройшов майже через усю половину поля «Чорноморця» та пробив із півкола штрафного майданчика – м'яч влетів у дальній кут воріт Непогодова. Зазначимо, що «Зоря» помітно перевершувала опонентів у швидкості.

ФК "Зоря"

Проте останнє слово в таймі залишилося за одеситами, хоча до цього моменту вони майже нічого не створили біля воріт Сапутіна. Бадібанга, який весь матч ефективно діяв на лівому фланзі атаки «Чорноморця», навісив у штрафний майданчик, і Єрмаков класно пробив головою – м'яч влетів у верхній кут воріт.

На початку другого тайму «Чорноморець» спробував перехопити ініціативу. Одесити пішли в активний пресинг на чужій половині та створили кілька напівмоментів. Проте «Зоря» повернула гру під свій контроль. Луганчани продовжували перевершувати опонентів у швидкості. Особливо легко проходив суперників Герреро. Показовим був епізод на 67-й хвилині. Гравець «Зорі» від свого штрафного майданчика вдарив на половину поля «Чорноморця». За м'ячем помчав Герреро і випередив Гучека, котрий «на старті» був на кілька метрів перед ним. Панамський легіонер увійшов до штрафного майданчика і відпасував на Антюха. Той довго готував удар і, здавалося, момент буде втрачено. Проте Антюх таки пробив – захисник виніс м'яч із лінії воріт.

ФК "Зоря"

Коли «Зоря» забила третій гол, теж не обійшлося без швидкісних якостей Герреро. Луганці розіграли класну комбінацію на правому фланзі, неподалік від штрафного майданчика «Чорноморця». Після кількох коротких передач м'яч опинився у Герреро, який на швидкості обіграв захисника, увійшов до штрафного майданчика та викотив м'яч під удар Русину. Тому залишалося лише влучити в дальній кут воріт.

У хвилини, що залишився до фінального свистка, «Чорноморець» намагався виправити ситуацію, але зміг створити лише кілька напівмоментів.


«Зоря» продовжила свою рекордну безпрограшну домашню серію до 18 матчів. Гол Антюха став 750-м результативним ударом луганського клубу у чемпіонатах України.

Українська Прем’єр-ліга. 23-й тур.

«Зоря» – «Чорноморець» – 3:1

Герреро (16), Антюх (34), Русин (80) - Єрмаков (45)

Імереков (43) - Авагімян (19), Васильєв (64), Бадібанга (89).

«Зоря»: Сапутін, Імереков, Батагов, Вантух, Бутко, Бражко, Шахов, Булеца (Мишньов, 61), Русин (Полегенько, 83), Антюх (Дришлюк, 83), Герреро (Погорілий, 90).

«Чорноморець»: Непогодов, Путря, Брагару, Салюк, Васильєв (Політило, 81), Гучек (Штогрін, 72), Кузик, Авагімян (Войтіховський, 78), Бадібанга, Демченко, Єрмаков.

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)

Стадіон: «Динамо» імені В. Лобановського (Київ).

ЗОРЯ - ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

79’
ГОЛ ! М'яч забив Назарій Русин (Зоря).
44’
ГОЛ ! М'яч забив Віталій Єрмаков (Чорноморець).
34’
ГОЛ ! М'яч забив Денис Антюх (Зоря).
16’
ГОЛ ! М'яч забив Герреро (Зоря).
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BUROSTAVOK
Герерро Реально показав рівень українських футболістів.
Sunrise
Черноморец играл в футбол, что было удобно для Зари. Но такого транжирства весной ещё не было. 
Герреро делал всё чтоб было забито 5+ голов, однозначно игрок матча. 
Andrey Ilyashenko
- Дуже Кияни бажали втрати очок Зорі. Але ні хлопці х.й вам. Цього року ви будете 4ми.  Тринуйтесь і можливо в подальшому ви зможете зайняти місце вище 4го. Вітаю Зорю з впевненою перемогою. 
OKs100
Герреро может купить Шахтер летом или зимой за 400 тысяч.
Vytas Meskauskas
Кто высоко прессингует та команда в основном выигрывает
Old T
Похоже только один Геррера сегодня знал про Всеукраинский День футбола, когда наша сборная зачекинилась в Европе  и мире матчем против Венгрии в Ужгороде (1:3).  Если бы все так играли, то у нас был бы филиал АПЛ.)