Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2023, 05:15
3788
8

Директор УПЛ: «Питання трансляцій вирішуватиметься найближчим часом»

Євген Дикий прокоментував заяву Setanta Sport про припинення співпраці з УПЛ

| Оновлено 28 квітня 2023, 05:15
3788
8
Директор УПЛ: «Питання трансляцій вирішуватиметься найближчим часом»
УПЛ. Євген Дикий

27 квітня телекомпанія Setanta Sports повідомила про те, що не продовжуватиме контракт з Українською Прем'єр-лігою.

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий прокоментував заяву офіційного телетранслятора матчів про припинення співпраці з УПЛ.:

«Так, дійсно, УПЛ отримала повідомлення від Setanta про те, що компанія вирішила не продовжувати угоду з Лігою на трансляцію матчів Чемпіонату, починаючи з наступного сезону. Мова йде про трирічну пропозицію, про яку було анонсовано влітку, перед початком сезону 2022/23. Враховуючи те, що офіційний мовник фактично не отримав можливості експлуатувати повний перелік матчів Чемпіонату, то зазначена пропозиція втратила свою силу. Проте, слід зазначити, що, незважаючи на всі умови, трансляція матчів поточного сезону буде повністю здійснена, згідно домовленостей Ліги з офіційним мовником.

Відкликавши свою трирічну пропозицію, компанія Setanta запевнила Українську Премʼєр-Лігу, що вона залишається відкритою до співпраці з Лігою та готова до нових перемовин щодо трансляції матчів УПЛ, вже з урахуванням поточної ситуації. Тому, вже в найближчому майбутньому буде вирішуватися питання трансляцій матчів наступного сезону УПЛ, після розгляду клубами всіх доступних варіантів та прийняття відповідних рішень. Ми сподіваємося, що нам вдасться знайти найкраще рішення для розвитку і майбутнього українського футболу.

В першу чергу, ми хочемо висловити щиру подяку компанії Setanta Sports за те, що вони прийшли на допомогу українському футболу у найбільш скрутний момент в нашій історії. Попередні перемовини з потенційними бродкастерами Української Прем’єр-Ліги розпочалися ще задовго до повномасштабного вторгнення, проте Setanta була з тих трансляторів, якого не зупинили ні величезні ризики, ні повна невизначеність щодо проведення чемпіонату України з футболу».

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Анатолій Чорнобук
Хто захоче дивитися ТАКЕ???
Ще треба доплачувати за перегляд
supernik
Яка допомога укр. футболу? Створили два канали які ввійшли а кабельне телебачення і додатково якусь платформу ОТТ, яка не входить в кабельне, то що ще треба підписуватись і на нею щоб подивитись футбол. Маразм якийсь. Краще нам не треба так допомагати! 
vbrjkf
І чим це вони допомогли українському футболу? Тим, що мільйони вболівальників, особливо в сільській місцевості, лишились змоги подивитись гру улюбленої команди? Не вийшло нажитись на вболівальниках - то ми розриваєм контракт. Кому потрібні такі "заробітчани"?  Як кажуть - "была без радости любовь - разлука будет без печали!"
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Злий Глобинець
Треба реанімовувати "Футболи". Хоча б один. Той нашу УПЛ точно транслюватиме. Хай звертаються до Денисова, у нього вже крутий Ютуб-канал. А реорганізувати в телеканал для нього як раз плюнути.