Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 квітня 2023, 11:32
19527
34

Без шансів. Манчестер Сіті обіграв Арсенал

МанСіті виграв дев'ятий із останніх десяти матчів чемпіонату Англії

| Оновлено 27 квітня 2023, 11:32
19527
34
Без шансів. Манчестер Сіті обіграв Арсенал
twitter.com/mancity

Із самого початку матчу чинні чемпіони чітко дали зрозуміти, що вийшли неймовірно зарядженими на боротьбу. За три хвилини господарі організували два небезпечні моменти біля воріт Рамсдейла, в одному з яких він невдало зіграв на перехопленні, що мало не призвело до голу.

Вже на 7-й хвилині «МанСіті» відкрив рахунок. Стоунз віддав довгу передачу в центр поля на Холанда, той відпасував далі на Де Брюйне, який в оточенні кількох гравців «Арсенала» точно пробив з-за меж штрафного майданчика у ближній кут воріт Рамсдейла.

Заробивши перевагу в рахунку, господарі трохи зменшили оберти. Гравці «Арсенала» взяли м'яч під контроль, щоправда, найчастіше володіли ним на своїй половині поля. Підопічні Гвардіоли активно захищалися, вони дуже грамотно використовували найменші помилки суперника, щоб організувати свої швидкі атаки. Особливо це було помітно, коли «Арсенал» йшов у пресинг на чужій половині поля. Варто було комусь із «канонірів» недопрацювати, господарі одразу ж довгою чи середньою передачею обрізали більше половини гравців «Арсенала».

Найактивнішими та найнебезпечнішими у складі «МанСіті» були Де Брюйне та Холанд. Вони практично вдвох розривали оборону гостей і створювали небезпечні моменти. Холанд, який більш ніж легко розбирався з опонентами, мав кілька хороших можливостей для взяття воріт, але господарів рятував Рамсдейл.

twitter.com/Arsenal

«Арсенал» у першому таймі виглядав безпорадним: у захисті гравці начисто програвали у швидкості своїм опонентам, в атаці не могли дійти до воріт Едерсона. Логічним втіленням переваги «МанСіті» став другий гол, забитий на останніх хвилинах: Де Брюйне навісив зі штрафного, Стоунз головою переправив м'яч у дальній кут воріт «Арсенала». Спочатку арбітри зафіксували офсайд, але спрацював VAR, і гол зарахували.

На початку другого тайму «Арсенал» продовжив помилятися. Габріел у центрі поля втратив м'яч, його підхопив Холанд, вийшов віч-на-віч, але Рамсдейл врятував «канонірів». Через дві хвилини помилки в центрі поля припустився Едегор. М'ячем знову заволодів Холанд, який центром дійшов майже до штрафного майданчика, відпасував ліворуч на Де Брюйне - і рахунок став 3:0.

Після цього результат матчу став зрозумілим. До того ж, мабуть, не лише глядачам, а й футболістам, які майже перестали загострювати гру. «Арсенал», звісно, намагався створити хоч якісь моменти, але це виходило погано. Гол, який господарі все ж таки змогли забити наприкінці матчу, виглядав не зовсім логічним – не награв «Арсенал» навіть на один результативний удар.

Останнє слово у поєдинку залишилося за господарями. На останній компенсованій хвилині нарешті зміг відзначитися Холанд, який, до речі, незадовго до цього розпустив волосся. Схоже, на фарт.

twitter.com/mancity

Олександр Зінченко провів на полі весь матч. У першому таймі українець був зовсім непомітний. У другій половині зустрічі він відзначився кількома передачами в атаці та одного разу пробив по воротах.

Перемога в очній зустрічі з головним конкурентом зробила «Манчестер Сіті» фаворитом на фінішній прямій, на яку вже виходить АПЛ. Відставання від «канонірів» скоротилося до двох очок, при цьому чинний чемпіон має дві гри в запасі. Шанси на чемпіонство «Арсенала» тепер під великим питанням. Команда мала солідну перевагу в очках, але за чотири тури втратила її. Хоча здавалося, що цього сезону «каноніри» готові битися до кінця. Однак з таким рівнем гри, як сьогодні, це неможливо.

Англійська Прем'єр-ліга. 33-й тур.

Манчестер Сіті - Арсенал - 4:1

Де Брюйне (7, 55), Стоунз (45+1), Холанд (90+5) - Холдінг (86).

Діаш (45+5), Гріліш (76), Родрі (88) - Парті (76).

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Вокер, Діаш, Стоунз, Аканджі, Родрі, Де Брюйне (Альварес, 81), Гюндоган (Марез, 71), Бернарду Сілва, Гріліш (Фоден, 87), Холанд.

«Арсенал»: Рамсдейл, Вайт, Габріел, Холдінг, Зінченко, Парті, Джака (Жоржиньйо, 60), Едегор (Сміт-Роу, 72), Сака (Нелсон, 81), Мартінеллі (Тросар, 60), Жезус (Нкетіа, 81).

Арбітр: Майкл Олівер.

Стадіон: «Етіхад».

МАНЧЕСТЕР СІТІ - АРСЕНАЛ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Ерлінг Холанд (Манчестер Сіті).
86’
ГОЛ ! М'яч забив Роб Холдінг (Арсенал).
54’
ГОЛ ! М'яч забив Кевін Де Брейне (Манчестер Сіті).
45’
ГОЛ ! М'яч забив Джон Стоунс (Манчестер Сіті).
7’
ГОЛ ! М'яч забив Кевін Де Брейне (Манчестер Сіті).
Оцініть матеріал
(111)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 34
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Яценко
Але який гол перший забив Кевін. У цьому моменті прекрасно все. І гра Холанда, і те як Де Брюйне вирішив момент, без зайвих рухів, на швидкості, все зроблено тоді, коли це було оптимально для голу. Гол для справжніх гурманів інтелектуального футболу і футбольної майстерності топ рівня.
EGOS
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Макс Максов
Це остаточне прощавай! Можливому чемпіонству Арсенала...
Zhez53
Похоже, только Грозный верит в сказки... 
bzzzzzz
Арсенал сильно перехваливают. Им еще рано с МанСити тягаться. Еще работать и работать, если они не хотят стать командой одного сезона.
Умник
Очень легко. Такое чувство что Арсенал в раздевалке хотел ничейку.
Думаю в этом сезоне наконец то сити возьмет и лч.
Сильны что тут скажешь.
Nordenus
Чуда не случилось, результат ожидаемый. Арсенал в первой половине сезона тащил на эмоциях, но играть так весь сезон нереально. Команда молодая и не зрелая, пока что. Состав хороший, наберутся опыта и смогут бороться за титул в следующих сезонах, надо только некоторые позиции усилить другими футболистами.
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
232121
Все по ділу, поставили на місце, з Манчестером все зрозуміло, але в попередніх матчах так просерати очки, це не повага до себе... ⚽⚽⚽
Tasha19
В АПЛ все стає на свої місця. Ну і Ман Сіті має і ЛЧ виграти. 
Yura Voller
Коли розпустив коси то на фарт)
justhateme
Арсенал молодці, гарний забіг влаштували. Але чемпіоном в футболі стає не спринтер, а марафонець)
Юра Шопов
Тут и коментировать нечиго, МанСити в чистую переиграл Арсенал, это было видно не воружонным взглядом, конец сезона Стити проводят очень мощно, это было видно и по матчам с Баварией, если одолеют Реал, а он смотрится не так сбалансированно, то успех в Лиги Чемпионов им гарантирован, миланский команды, пока не ровня горожанам
igor shmuylo
Тут и сказочке конец, а кто смотрел молодец.чемпиоство закончилось .  Проиграли иза свох ошибок . С такой игрой  чемп.англии не выграть .
Октавий Фландрийский
Удивляюсь руководству МС, так вовремя избавиться от Зинченко... А распиаренный наш соотечественник хотел в этой игре доказать своей бывшей команде, что его не справедливо сплавили в Аресенал...
hater of haters
По огляду це був повний деклас. 
Yura Юрий
Клас есть клас, на одном этузиазме, как Лестер уже не проскочить...хотя база у Арсенала есть, пару лет и можно будет и чемпионом стать при стечении обстоятельств
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
antt
Ну яка команда що бореться за чемпіонтсво втрачає шість очок за три матчі, ще й перед вирішальною грою. Реально якби все було задумано, чи там уже мандраж почався чи невіра у свої сили перед грою з прямими конкурентами. Якби втратили замість 6 - два очки, тобто лише на одну нічию спромоглися, могли б тут і програвати що очікувано. І була б рівність очок за втраченими. І Сіті треба було дві гри додаткові грати на перемогу а так. Що є то є. Дуже погано для Арсенала. Відставання на 4 очки.
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил