Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 квітня 2023, 01:49
8872
41

Манчестер Сіті – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Настав час іспанським наставникам розкрити карти

| Оновлено 27 квітня 2023, 01:49
8872
41
Манчестер Сіті – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

У середу, 26 квітня, у Манчестері на стадіоні «Етіхад» відбудеться матч тридцять третього туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Манчестер Сіті» та лондонський «Арсенал». Стартовий свисток рефері Майкла Олівера з Ашингтона прозвучить о 22:00 за київським часом.

Манчестер Сіті


Чемпіонські перегони в Англії, власне, як і сам поточний сезон місцевої Прем'єр-ліги, поступово наближаються до завершення. На заповітний титул станом на зараз претендують лише дві команди: його володар, «Манчестер Сіті», і лондонський «Арсенал», яких у турнірній таблиці поділяють всього п'ять балів на користь останніх. Ось тільки є один невеликий і дуже важливий нюанс – майбутня очна зустріч «містян» та «канонірів» пройде за графіком, а ось дві гри, проти «Вест Гема» та «Брайтона», у запасі у футболістів Хосепа Гвардіоли нікуди не подінуться. Навіть тим уболівальникам, які не надто стежать за подіями у футбольній Англії, очевидні розклади за такої ситуації.

«Манчестер Сіті» необхідно обігравати прямих конкурентів. Завдання на майбутню гру для господарів сформульовано досить просто, але розв'язати його буде так само складно, як і забратись на перший рядок за ходом цього виснажливого футбольного року. Для досягнення заповітної мети «містяни» мають усе: упевненість на тлі майже трьох місяців без поразок (16 ігор) у всіх турнірах, нещодавній вихід до фіналу Кубка Англії за підсумком зустрічі з «Шеффілд Юнайтед» (3:0), вихід до півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА після битви проти мюнхенської «Баварії», а також зірковий склад на чолі з геніальним іспанським фахівцем, який має в атаці божевільного бомбардира Ерлінга Голанда. Що й казати, якщо в останніх восьми матчах «Сіті» лише раз забив менше трьох голів за гру.

Арсенал


І допоки основний конкурент за чемпіонськими перегонами впевнено наближається до вирішального матчу сезону, лондонський «Арсенал», м'яко кажучи, не в оптимальній формі. Команда Мікеля Артети заплющила очі на можливість здобути головний трофей Ліги Європи УЄФА, а впродовж сезону ще й відкинула від себе пару внутрішніх Кубків. Усе було поставлено на перемогу в чемпіонаті, але в останніх трьох зустрічах «каноніри» були не схожі на себе. Тричі поспіль зіграти внічию в умовах конкуренції такого рівня напруги – подібно до смерті, і тим паче викликає питання до команди те, як саме ці результати зустрічей проти «Ліверпуля», «Вест Гема» (двічі по 2:2) та «Саутгемптона» (3:3) були отримані.

У контексті перших двох матчів «Арсенал» здобував перевагу в два м'ячі на початку ігор, але потім із тріском провалювався й дарував очки суперникам і, відповідно, грав у піддавки з переслідувачами з Манчестера. У зустрічі проти «святих» було трохи інакше – команда Артети горіла з рахунком 1:3 аж до останніх хвилин, але героїчними зусиллями зуміла врятувати хоча б один бал, а не взагалі програти. Напевно, цей камбек і є та остання соломинка на поверхні океану проблем, за яку намагаються вхопитись уболівальники клубу. Чи може «Арсенал» здивувати? Очевидно, що так. Але для цього необхідно переламати головну тенденцію матчів проти «Манчестер Сіті» – виграти у чемпіонаті вперше за, увага, 7,5 років. Артета, до речі, тоді ще був гравцем «канонірів», але пропустив матч через травму, а потім завершив професійну кар'єру гравця.

Орієнтовні склади


«Манчестер Сіті»: Едерсон – Лапорт, Діаш, Аканжи – Родрі, Стоунз – Гриліш, де Брюйне, Гюндоган, Марез – Голанд.

«Арсенал»: Рамсдейл – Зінченко, Габріель, Голдинг, Вайт – Парті, Джака – Мартінеллі, Едегор, Сака – Жезус.

Не зіграють: Аке – Ельнені, Саліба, Томіясу.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі підтвердять претензії на чемпіонський титул. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Манчестер Сіті» (-1) з коефіцієнтом 1.96.

26 квітня, середа

«Манчестер Сіті» – «Арсенал»
Манчестер. «Етіхад». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа Setanta Sports
Арбітр: Майкл Олівер (Ашингтон, Англія)
МАНЧЕСТЕР СІТІ – АРСЕНАЛ. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала
Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3
Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 41
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tasha19
Перемога Ман Сіті (чи навіть нічия) то це на 99% дорівнює чемпіонство Ман Сіті, бо далі в МС дуже легкий календар, і решту ігор вони виграють без проблем, хіба щось вчудять, але це малоймовірно))
Перемога Арсеналу взагалі нічого не гарнтує, бо попереду в них ще матчі з Челсі, Ньюкаслом і Брайтоном. 
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Саша Денисов
Небагато шансів у Арсенала, але хотілося б, щоб за нічію зачепилися. 19-ть років каноніри чемпіонами не були.
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Serg Sergio
Буду вболівати за Арсенал, але скажу щиро: зіна енд ко будуть биті... На жаль, Арсенал хронічно хворий нестабільністю. Та і МС на ходу. Головне, щоб боси Арсеналу зробили висновки і трошки підкупили людей на подовження лавки. А головне з обороною треба шось рішать, бо часами це просто каравул. 
kadaad .
Сити набьет Арсеналу однозначно, они сейчас на подъеме, а Арсенал сдулся.
Sukiyaki
Без шансов для Арсенала.
Легкие деньги для "шпилящих"
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
luceorius
 Прогнози в АПЛ - річ винятково невдячна, але МС виграє з різницею у три м'ячі. І це якщо по-джентльменськи, а якщо по максимуму, то може бути і 5-6. Шкода, що не гратиме Аке, був би наглядний приклад для порівняння.
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Левченко
Арсенал сейчас штормит не по-детски, Сити - на ходу и они понимают, что такой шанс, который им предоставил Арс, упускать нельзя.  Мой прогноз: победа Горожан с крупными счётом. 
Умник
Разгром от сити
axylinam
Если Зинченко не привезёт, может будет ничейка, но скорее всего Арсенал порвут
Милан Милан
Просто у Мансити выше класс. Вот и все. Хотя если для всех так все очевидно, что Мансити разорвет, то нужно ставить наоборот, хотя бы х2)
Defen23
План такой: Зина проталкивает мяч между ног Холанду, тот пытается весь матч ему отомстить, Сака забивает с пенальти, Холанд мстит Зине, тот тыкакает на него пальцем и получает жёлтую. Далее выходит Тирни и сохраняет счёт 
виталий жалыбин
5-1 думаю