Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 квітня 2023, 08:32
3494
7

Поганий приклад. Олександрія зіграла внічию проти Інгульця в дербі

Команда з Петрового до зустрічі з футболістами Ротаня не ділила очки з суперниками 15 турів поспіль

| Оновлено 25 квітня 2023, 08:32
3494
7
Поганий приклад. Олександрія зіграла внічию проти Інгульця в дербі
УПЛ

Важкі часи тривають для нашої країни, тож у футбольній частині життя дедалі частіше забувають про таке явище, як запеклі регіональні протистояння. У рамках української Прем’єр-ліги нам намагаються нагадати про існування подібних двобоїв, зокрема, «Олександрія» та петровський «Інгулець», які базуються у межах Олександрійського району й досі не декомунізованої Кіровоградської області. Саме матчем за участі цих двох команд на полі стадіону «Ніка» й завершувався двадцять другий тур національної першості.

Важкуватим видався початок цього протистояння, а особливо для «козаків», яких одразу змусили грати від глибокого захисту своїм пресингом суперники. «Поліграфи» проводили фірмові атаки із залученням вертикальних передач із флангів у пошуку Кулакова на вістрі, проте нападник лише одного разу зумів відгукнутись на подачу від Калітвінцева, пробивши до рук воротаря, після чого на 21 хвилині матч було призупинено через сигнал «Повітряна тривога!».

Загалом, було витрачено годину вільного часу глядачів та учасників протистояння задля того, аби просто поновити події на футбольному полі. При цьому підтримати традицію активного початку після тривоги команди так і не змогли. Ба більше – з’ясувалось, що окремі гравці десь знехтували вправами на розминці, тож на 39 хвилині цілком закономірно Андрій Цуріков завершив свій виступ у звітній зустрічі невдалою подачею з лівого флангу, під час якої потягнув м’яз.

Але проблеми «поліграфів» при цьому були ширші, аніж просто втрата ключового лівого захисника. Ледь не за мить до того на заміну Логінову, що розбив ніс у зіткненні з Бабоглом на власній половині, довелось випускати на поле дебютанта УПЛ Савченка до центру оборони, тож разом із заміною для Цурікова Ротань фактично спалив два з трьох слотів для можливої ротації, що суттєво обмежило його можливості впливати на гру в подальшому.

Уже під завісу гри раптово з’ясувалось, що й до України дійшли нові тенденції футбольного світу, які дозволяють робити додаткову заміну за умови травми голови в гравця, а у випадку з Логіновим розбитий ніс класифікували саме таким чином. «Олександрія» отримала можливість проводити ротацію більш широко, проте чи був у тому сенс, якщо обидві сторони за другу половину гри показали такий футбол, який хочеться якомога швидше забути? Відсутність швидкостей, гостроти та банальної футбольної думки й, як підсумок, голів та будь-якого видовища. Не на це доводилось очікувати від вивіски дербі.

Наступними вихідними «Олександрія» в гостях протистоятиме криворізькому «Кривбасу», а петровський «Інгулець» прийматиме дніпровський «Дніпро-1».

Українська Прем'єр-ліга. 22-й тур.

«Олександрія» – «Інгулець» - 0:0

Логінов, 34

«Олександрія»: Шевченко – Цуріков (Копина, 39), Логінов (Савченко, 37), Бондаренко, Мірошніченко – Ковалець, Сігеєв, Мустафаєв (Волошин, 75) – Третьяков, Кулаков (Шулянський, 58), Калітвінцев (Кожушко, 57).

«Інгулець»: Білик – Мельничук, Поспєлов, Ковальов, Нагієв – Кухарук (Козиренко, 89), Запорожець, Клименко – Смоляков, Резепов (Марусич, 68), Головкін (Одарюк, 69).

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава).

Стадіон: КСК «Ніка» (Олександрія).

ОЛЕКСАНДРІЯ - ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 16°C

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український талант прокоментував інтерес з боку Ман Юнайтед
Футбол | 02 травня 2024, 11:05 0
Український талант прокоментував інтерес з боку Ман Юнайтед

Кирило Дігтяр не звертає увагу на чутки

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 51
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nick07
якщо б тренером був не Ротань то Олександрія могла б боротись і за бронзу
Mr Voevudskiy
Физрук в своем стиле)
Remark
Это стратегия Ротаня. Он сливает Александрию, а потом бац... как свободный тренер переходит тренировать ФК Челси! 
Гроссмейстер, с ка, на пять шагов вперед продумывает. 
zzg77
Ротань керує!!!!! 
Andrey Ilyashenko
- Як би "Поліграфи" не грали стільки в нічию, вже б давно обійшли Динамо в таблиці.
Kak tak
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил