Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 квітня 2023, 19:16
938
1

Олександрія – Інгулець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Одна з наймиролюбніших команд проти однієї з найбезкомпромісніших

| Оновлено 24 квітня 2023, 19:16
938
1
Олександрія – Інгулець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В понеділок, 24 квітня, відбудеться поєдинок 22 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть «Олександрія» та петровський «Інгулець». Гра пройде в Олександрії на полі КСК «Ніка», початок - о 15:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Олександрія

На даний момент «Олександрія» провела найменше матчів у чемпіонаті (крім «Дніпра-1», у нього теж двадцять, про це пізніше). Команда має в своєму активі тільки двадцять зіграних поєдинків, тоді як решта команд грали вже або 21, або 22 матчі. Зараз «поліграфи» йдуть в турнірній таблиці п'ятими, відстають від четвертого «Динамо» на вісім очок, але в разі перемоги у цих двох «запасних» матчах можуть скоротити розрив до двох очок і серйозно загрожувати киянам.

Щоправда, зробити це буде вкрай непросто. По-перше, один з двох незіграних матчів буде проти «Дніпра-1» - матч ще першого кола спершу був перенесений з серпня на листопад через зайнятість дніпрян в єврокубках, а листопаді вдалося зіграти тільки 9 хвилин. Причина банальна - неадекватний сусід вкотре обстрілював територію нашої країни, тому учасники гри так і не дочекалися відбою повітряної тривоги в рамках, необхідних для продовження матчу. Гру було перенесено на ще пізніший термін. Звісно, «Дніпро-1» зараз пробуксовує, але, без сумнівів, зробить все можливе, щоб таки нав'язати боротьбу за чемпіонство.

Другий факт, чому наздогнати «Динамо» буде складно - надзвичайна миролюбність команди Ротаня. Навесні «Олександрія» в шести матчах зіграла внічию цілих п'ять разів (і, справедливості заради, розгромила 3:0 «Ворсклу»), тому чомусь не надто віриться в початок серії перемог. Хоча, в принципі, кожна серія рано чи пізно закінчується, а кожна закономірність - спростовується. Проте в усьому чемпіонаті команда з Олександрії зіграла внічию дев'ять разів, більше нічиїх - десять - має тільки «Металіст 1925»

Інгулець

Команда з Петрового навесні провела вже сім матчів - шість календарних і один перенесений ще з першого кола, проти «Руха». В перших шести був паритет - три перемоги і три поразки, а якраз матч з львів'янами дозволив схилити шальки терезів у співвідношенні виграних/програних матчів на користь перших. Переможний м'яч, єдиний в грі, забив Максим Ковальов з пенальті.

Але цікаві події були не на полі, а перед ним. Спершу «Рух» попросив в УПЛ, щоб та організувала присутність на матчі системи VAR. Львів'яни були готові оплатити її використання, оскільки безплатна вже була задіяна на іншому матчі туру. УПЛ була не проти, але проти виявився ... «Інгулець», без дозволу якого наявність системи відеоповторів була неможлива. Ну, як проти - не те що проти, але президент петровського клубу заявив, що не чув про запит «Руха». Виглядає, м'яко кажучи, дивно.

На даний момент «Інгулець» перебуває на дев'ятому місці, у випадку перемоги зрівняється по кількості набраних очок з «Кривбасом». Варто також відзначити, що в «Інгульця» тільки чотири нічиї в чемпіонаті, що виглядає прямо протилежним до аналогічної ситуації в «Олександрії». Стільки ж нічиїх в «Кривбаса» та «Зорі», а менше - три - тільки в «Дніпра-1.»

Гру з «Олександрією» пропустить через дискваліфікацію Олександр Кучеренко.

Статистика зустрічей

Всього між командами зіграно 5 матчів: +4=0-1, різниця м’ячів 11-6. Все на користь «Олександрії», звісно.

Орієнтовні склади

«Олександрія»: Шевченко - Мірошниченко, Бабогло, Логінов, Цуріков - Михайленко - Калітвінцев, Мустафаєв, Ковалець, Третьяков - Кулаков.

«Інгулець»: Паламарчук - Нагієв, Поспєлов, Ковальов, Смоляков - Клименко, Кухарук - Головкін, Запорожець, Козак - Резепов.

Прогноз на протистояння

Є досить велика ймовірність, що команда Руслана Ротаня знову не переможе, але і не програє. Поставимо на нічию 1:1.

24 квітня, понеділок

«Олександрія» – «Інгулець»
Олександрія. Стадіон «Ніка». 15:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports+
Арбітр:Андрій Коваленко (Полтава)
ОЛЕКСАНДРІЯ ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Неочікуваний варіант. Відомо, який клуб може очолити Клопп після Ліверпуля
Футбол | 01 травня 2024, 20:34 2
Неочікуваний варіант. Відомо, який клуб може очолити Клопп після Ліверпуля

Іменитий наставник може очолити дортмундську «Боруссію»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил