Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 квітня 2023, 19:30
1237
0

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Матч із Дніпром-1 закінчували фактично командою U-19»

Наставник «Руха» – про поразку в 22-му турі УПЛ

| Оновлено 25 квітня 2023, 19:30
1237
0
Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Матч із Дніпром-1 закінчували фактично командою U-19»
ФК Рух Львів. Віталій Пономарьов

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов поділився думками після поразки від «Дніпра-1» (2:3) у рамках 22-го туру УПЛ.

– Я гордий за нашу команду, ми грали з суперником, що бореться за чемпіонство. І досить гідно йому протистояли. Вважаю, ми організовано грали, мали хороші контратаки, будували гру так, як і планували. Але напевно, досвід «Дніпра-1» відіграв вирішальну роль у цьому матчі.

– Пропустили два ранні голи, але потім повернулися у гру, вирівняли матч. Чого не вистачило для підсумкового вдалого результату?
– Це цінно для нашої молодої команди, що, програючи одному з лідерів 0:2, зрівняли рахунок. Це дорогого коштує. Це досвід для молоді. З іншого боку, враження неоднозначні, бо не вистачило концентрації з перших хвилин, була невпевненість, на хлопців тиснув рівень команди-суперниці. Для молодих футболістів це складно, але вони додають з кожним матчем, з кожним матчем отримують досвід. Тож, гадаю, у перспективі з них будуть хороші футболісти.

– Теслюк та Столярчук сьогодні дебютували в Прем'єр-лізі. Як оціните їхню гру? І взагалі про ротацію складу: «Рух» не може одним і тим же складом зіграти кілька матчів поспіль. Наскільки це велика проблема?
– Так, це велика проблема. У порівнянні з минулим матчем у нас було у складі п’ятеро нових гравців. Бо дехто випав через травму, дехто – через дискваліфікацію. Це складно. У другому колі не зіграли ще жодного матчу своїм оптимальним складом. У нас вектор на розвиток молодих футболістів. Закінчували сьогоднішній матч фактично командою U19. Молоді гравці вийшли, не поступалися суттєво «Дніпру-1» у боротьбі. Але їм все одно потрібен час, щоб змужніти.

– Наскільки болісно психологічно було втрачати результат на останніх хвилинах?
– Для будь-якої команди це удар. І для нас теж. Але я подякував хлопцям за гру, нам потрібно рухатися далі. Сьогодні не соромно за ту гру, яку ми показали. Попереду у нас важливі ігри, де потрібно вирішувати свої завдання.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Артем ДОВБИК: «Всі казали, що я вже своє назабивав»
Футбол | 10 травня 2024, 12:55 0
Артем ДОВБИК: «Всі казали, що я вже своє назабивав»

Український нападник «Жирони» розповів про боротьбу за трофей Пічічі

Globe Soccer Awards названі претенденти на звання найкращого гравця 2024
Футбол | 10 травня 2024, 10:27 2
Globe Soccer Awards названі претенденти на звання найкращого гравця 2024

За визнання поборються 20 футболістів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.