Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 квітня 2023, 19:48
1603
7

Тарас СТЕПАНЕНКО: «Була рівна гра, але я засмучений»

Хавбек «Шахтаря» – про нічию з «Динамо»

| Оновлено 23 квітня 2023, 19:48
1603
7
Тарас СТЕПАНЕНКО: «Була рівна гра, але я засмучений»
ФК Шахтар Донецьк. Тарас Степаненко

Півзахисник донецького «Шахтаря» Тарас Степаненко прокоментував нічию з київським «Динамо» (1:1) в матчі 22-го туру української Прем'єр-ліги.

«В принципі, була рівна гра, але я засмучений. Ми перемагали й, по суті, це я припустився помилки, яка призвела до штрафного, з якого забили. Тому я більше засмучений, ніж задоволений.

Вважаю, що ми низько сідали після забитого голу. В перерві ми про це говорили, що не можна так сідати, ми даємо супернику простір, можливість атакувати та грати більше з м'ячем. Це мені не дуже подобається. У нас зараз така ситуація, багато атакувальних гравців травмовані, і нам їх дуже не вистачає. Тренерський штаб розв'язує це питання завдяки захисникам, як-от наш грузинський легіонер.

Мій гол – помилка Нещерета? Я, чесно кажучи, ще не бачив повтор. Думав, що це більше помилка Нещерета, але хлопці сказали, що непоганий вийшов удар. Мені головне, що м'яч у воротах. Судаков взагалі не мені пас віддавав, але м'яч до мене покотився, я зупинив, ніхто не зустрічав, я пробив, воно залетіло. Треба бити.

Ці 2 очки були б дуже важливі для нас. Складний календар, суперники набрали хороший хід... але ми розуміємо, що зараз всім потрібно набирати очки. «Динамо» буде боротися до кінця за єврокубки, ми будемо боротися до кінця за перше місце, те ж саме і «Зоря» з «Дніпром-1», тому важко буде всім», - сказав Степаненко.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 52
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

ВІДЕО. Як зіркові партнери вітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 20 квітня 2024, 00:01 1
ВІДЕО. Як зіркові партнери вітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «галактікос» вийти у півфінал

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nicksaf
Але гра ШД не чемпіонська. Багато шрають назад. Повільно пересувають м'яч. Ніяких комбінацій не було, намає тиску на ворота суперника. Хто такі Бондар, Бондаренко, Судаков та Матвієнко? Попереду бігає якийсь бугай, тупий як 100 свиней. Воротар вибиває мяч бог зна куди, аби подалі. Не дивно, що в Роттедамі було 7-1 при нормальному суддівстві. А тут пенальті не поставили на Ракитському, були відверті грубощі на Волошині, Судорчуку, Беніто, Ванаті. А де картки й червоні також? Наші судді не судять евроліги. От такий у нас "чемпіон".
avk2307
Тарасу картку не дали, а повинні були. Він розчарований результатом, але арбітр йому дав шанс грати з Зорею та Дніпром.
Як і Бондаренку...
nicksaf
Ти б краще заасмутився за 7-1 від европейського середняка.
BUROSTAVOK
Тарас все добре!!!Ти вже легенда українського футбола!!!
vbrjkf
Ти мав би бути засмучений від того рівня гри! Те, що показали " гранди" УПЛ ти називаєш ФУТБОЛОМ?!  ПОЗОРИЩЕ!!! Ви вже опустили рывень УПЛ нижче плінтуса. На теоретичних заняттях ( якщо вони у вас є) ви хоч дивитесь матчі європейських команд? Чи ви виходите на поле покатати мячик поперек - назад і отримати свої підписані євро? Напевне вас розбалувала відсутність глядачів на трибунах, або відсутність совісті, бо багато вболівальників слідкують за вами поза трибунами і не можуть вигукувати вам те, що про вас думають. А коментарі ви  і не читаєте - ви ж КОРОЛІ ФУТБОЛУ!  ЖАХ!!!  
⬆️
Зато принёс кучу эмоций в оба "сектора" болел.   Хотя кайфа никто в итоге не испытал.
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил