Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 квітня 2023, 17:16
1203
2

Кривбас – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У попередньому турі обидві команди програли

| Оновлено 23 квітня 2023, 17:16
1203
2
Кривбас – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Кривбас Кривий Ріг

У неділю, 23 квітня, у Кривому Розі на полі стадіону «Гірник» відбудеться матч 22-го туру української Прем'єр-ліги, в якому з'ясують стосунки «Кривбас» і «Чорноморець». Стартовий свисток у матчі пролунає о 15:00 за київським часом.

Кривбас

Криворізький «Кривбас» у турнірній таблиці чемпіонату України посідає 8-ме місце. Він має 28 очок після 21 матчу. В активі у команди 8 перемог та 4 нічиї, у пасиві - 9 поразок.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

До старту 22-го ігрового дня сезону підопічні Юрія Вернидуба йшли сьомими. Після суботніх зустрічей їх обійшла «Ворскла», яка, нагадаємо, вдома здобула вольову перемогу над «Металістом» - 3:2. Результат гри у Полтаві має стати для криворіжців додатковою мотивацією в прагненні домогтися перемоги над одеситами, щоб потім піднятися вгору в таблиці.

Втім, куди сильніше гравців «Кривбаса» мають мотивувати не успіхи конкурентів, а власні невдачі. У попередньому турі червоно-білі грали в гостях у «Миная» та зазнали поразки з рахунком 0:1. Однак куди сумнішим виявився не підсумковий результат зустрічі, а гра, яку показала команда на Закарпатті. По ній до гравців можна пред'явити масу претензій.

Поразка від «Миная» перервала серію «Кривбаса» з трьох зустрічей без провалів. Криворіжці після поразки 0:3 на початку березня від «Шахтаря» зіграли на виїзді 2:2 зі «Львовом», а потім по черзі обіграли у Рівному «Верес» (2:1) та на своєму полі «Зорю» (1:0). Козакам Вернидуба необхідно повернутися на успішну ходу.

Проти «Чорноморця» партнерам не допоможе дискваліфікований Капіч. Заміна йому у «Кривбасі» знайдеться, але чи буде вона рівноцінною - це питання.

Чорноморець

Одеський «Чорноморець» розташовується у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги на 13-й позиції. У нього 20 очок після 21 матчу. У 4 матчах «моряки» перемогли, 8 разів зіграли внічию і зазнали 9 поразок.

За кількістю поразок у сезоні одесити йдуть нарівні з «Кривбасом», а ось в інших результатах досягнення у них протилежні. У попередньому турі «Чорноморець» програв вдома «Ворсклі» з рахунком 0:1. Невдача перервала низку ігор команди зі старту весняної частини сезону без провалів. У п'яти поєдинках 2023 року підопічні Романа Григорчука обіграли «Верес» (3:1 у Рівному), зіграли вдома 1:1 з «Металістом 1925», здолали у Петровому «Інгулець» (2:1), поділили очки вдома з «Шахтарем» (2:2) і на виїзді з «Олександрією» (1:1).

Також цікаво, що у всіх своїх успішних поєдинках весняної частини сезону «Чорноморець» обов'язково забивав. Мінімум один раз, але ворота суперників розпечатував. А ось у грі з «Ворсклою» команда залишилася і без голів, і без позитивного результату.

На майбутню гру у «Чорноморця» дискваліфікованих немає.

Статистика зустрічей

В УПЛ команди провели між собою 35 матчів. У 12 зустрічах переміг «Кривбас», у 14-ти – «Чорноморець». 9 ігор завершилися внічию. М'ячі 47:36 на користь одеської команди.

На полі «Кривбаса» відбулося 17 матчів: 7 перемог господарів, 7 нічиїх, 3 перемоги гостей. Різниця м'ячів 21-16.

У матчі першого кола поточного чемпіонату з рахунком 1:0 переміг «Кривбас».

Орієнтовні склади

Кривбас: Кліщук – Понєдєльнік, Рябов, Безкоровайний, Дібанго, Банада, Микитишин, Приходько, Татарков, Задерака, Устименко.

Чорноморець: Паст – Путря, Салюк, Гучек, Брагару, Кузик, Васильєв, Політило, Бадибанга, Алефіренко, Юсов.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку його господарі зможуть зіграти краще, ніж гості. До всього, обидві команди порадують результативністю. Тож нашою ставкою буде – перемога першої команди з ТБ 2,5 у матчі.

23 квітня, неділя

«Кривбас» – «Чорноморець»
Кривий Ріг. «Гірник». 15:00
Арбітр – Микола Балакін (Київська область)
ТБ-трансляція – Setanta Sport+
КРИВБАС – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомий план Анчелотті на фінал ЛЧ: Куртуа вийде в старті замість Луніна
Футбол | 10 травня 2024, 12:51 17
Відомий план Анчелотті на фінал ЛЧ: Куртуа вийде в старті замість Луніна

Наставник «Реала» не хоче змінювати переможний склад, але впевнений, що з Тібо шанси будуть вищі

Легендарний Касільяс розхвалив Луніна і повідомив, хто зіграє у фіналі ЛЧ
Футбол | 09 травня 2024, 20:46 0
Легендарний Касільяс розхвалив Луніна і повідомив, хто зіграє у фіналі ЛЧ

Ікер вважає, що проти «Боруссії» має зіграти саме український воротар

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Во тут ожидаю ТОП матч.
Ставка: ТБ2 общий. Прогноз: ТБ через ОЗ в матче.
Александр Белогубко
ГРИ не каких Политыло-Юсовых -Гладких-Штогриных --только Авагимян-Войтиховский и другие игроки с первых минут --поздно делаешь замены