Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 квітня 2023, 01:53
543
1

КОВАЛЕЦЬ: «Можна сказати, що арбітраж був у англійському стилі»

Головний тренер «Інгульця» прокоментував перемогу в матчі УПЛ з «Рухом»

| Оновлено 23 квітня 2023, 01:53
543
1
КОВАЛЕЦЬ: «Можна сказати, що арбітраж був у англійському стилі»
ФК Інгулець. Сергій Ковалець

Головний тренер «Інгульця» Сергій Ковалець прокоментував перемогу у перенесеному матчі УПЛ із «Рухом» (1:0):

«Наша команда показала характер. Ми мали більше моментів у першому таймі, можна було закривати матч. Але другий тайм був трохи інший, хоча ми знову мали моменти, хороший вихід із оборони в атаку.

Рахунок 1:0, я вітаю вболівальників, президента та гравців, які віддали на футбольному полі всі сили заради перемоги. Нам зараз важливо відновити емоції та енергетику, бо це був пропущений матч. На нашу команду чекає ще один цікавий матч із Олександрією.

Перенесення матчу? У першому колі пішли назустріч Руху. Їхня команда U-19 грала в Юнацькій лізі УЄФА, де було задіяно багато гравців. І це нормально, бо Рух представляв нашу державу на європейському рівні.

Що з Артемом Сіталом? Хороше питання. У цьому матчі Резепов грав (20 років), Іван Головкін (21), Артем Смоляков (19), Данила Кравчука підпускаємо. Молоді гравці, які мають перспективу для того, щоб грати в хороший футбол.

Щодо Артема Сітала, нам не вистачає його у силовій боротьбі. Він зіграв у двох матчах, у яких ми перемогли – з Динамо та Металістом. На жаль, він травмований, але сподіваємося, що вилікується і допоможе отримувати хороші результати та перемоги.

Суддівство? Це питання мені завжди ставлять. Коли ми грали з Динамо, також багато говорили про суддівство. Можна сміливо сказати, що арбітраж був у англійському стилі. Було багато боротьби та травм, на жаль. Бажаю гравцям Руху, які отримали травми голови, якнайшвидшого одужання».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
12345678901
В англійському стилі це тоді, коли всі ще до матчу знають в чиї ворота поставлять пенальті і кого суддя буде за вуха тягнути всю гру? Добав ще пару матюків, аби папі сподобатись, і йди за срібняками