Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 квітня 2023, 18:21
7217
8

Пенальті вирішує. Інгулець на своєму полі обіграв Рух

Петрівці здобули перемогу з мінімальним рахунком

| Оновлено 19 квітня 2023, 18:21
7217
8
Пенальті вирішує. Інгулець на своєму полі обіграв Рух
УПЛ

У Петровому відбувся перенесений матч 10 туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрілися «Інгулець» та «Рух».

Господарі поля активно розпочали зустріч, намагаючись високим пресингом чинити тиск на оборону суперників. І гольові ситуації не змусили на себе довго чекати. Спочатку Паньків ногою відбив удар Головкіна з кута штрафного, а потім Резепов не зумів головою переправити м'яч у ціль після навісу Смолякова. Кульмінацією стартової активності петрівців став призначений пенальті у ворота «Руха». Після удару Кучеренка м'яч влучив у руку Романа, і арбітр вказав на 11-тиметрову позначку. Пенальті бездоганним ударом реалізував капітан «Інгульця» Ковальов.

У середині першого тайму сталася ще одна неприємність для «Руха». Мисик та Роман зіткнулися головами, внаслідок чого тренерський штаб львівської команди був змушений замінити обох футболістів. З конструктивною грою у «рухівців» виникали проблеми, а петрівці мало не подвоїли свою перевагу. Кучеренко пробив головою у протихід голкіперу, і гостей врятував Слюбик, який з лінії воріт вибив м'яч.

Ще один небезпечний момент «Інгулець» створив одразу після перерви. Резепов пробив під поперечину з правого кута штрафного майданчика, і Паньків у стрибку зреагував. У другій половині зустрічі львів'яни почали впевненіше контролювати м'яч, їхні атаки вже не виглядали безперспективними. Щоправда, перший по-справжньому небезпечний момент біля воріт «Інгульця» довелося чекати досить довго. Навіс Ляха з лівого флангу головою замкнув Климчук, і м'яч пролетів поряд із стійкою.

«Рухівці» намагалися врятувати матч, але петрівці великі сили відрядили до свого штрафного майданчика. Тренерський штаб «Інгульця», намагаючись зберегти переможний рахунок, навіть випустив на поле третього центрального захисника (Поспєлов). Уникнути поразки гості так і не змогли, а на останніх хвилинах ще й залишилися в меншості. Соломон на фланзі намагався обіграти опонента, але опинився на газоні. Арбітр розцінив такі дії як симуляцію, показавши легіонеру «Руха» жовту картку, яка стала для нього другою у матчі.

Перемога дозволила «Інгульцю» підібратися до «Ворскли», яка посідає восьму позицію. У наступному турі сьогоднішні суперники проведуть гостьові матчі: петрівці зустрінуться з «Олександрією», а «Рух» зіграє з «Дніпром-1».

Українська Прем'єр-ліга. Перенесений матч 10 туру.

«Інгулець» – «Рух» – 1:0

Ковальов (15, пенальті)

Кучеренко (45+2), Козак (84) – Соломон (39), Альваренга (48), Кітела (84), Слюбик (91)

Соломон (90, друга жовта картка)

«Інгулець»: Паламарчук, Нагієв, Кучеренко, Ковальов, Запорожець, Смоляков, Клименко, Кухарук, Козак, Головкін (Поспєлов, 72), Резепов (Одарюк, 69)

«Рух»: Паньків, Роман (Кітела, 29), Слюбик, Слюсар, Лях, Підгурський (Карабін, 77), Таллес, Довгий, Мисик (Альваренга, 29), Соломон, Климчук

Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)

Стадіон «Інгулець» (Петрове)

ІНГУЛЕЦЬ – РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

90’
Viv Solomon-Otabor (Рух Львів) отримує червону картку.
15’
ГОЛ ! З пенальті забив Максим Ковальов (Інгулець).
Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 14:05 15
ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Шо там, самый честный журналист, у которого ни один сын не получил повестку и не на передовой, уже посадил Поварознюка? Или сколько нам еще ждать?
Октавий Фландрийский
Кривушкин, как всегда, в своем репертуаре... Теперь понятно, почему Поворознюк на захотел VAR на этой игре...
vbrjkf
Цікаво, скільки Поворознюк відстібнув недоарбітру кривушкіну? Чому після епічних ляпів (фол на Буяльському) вони ще мають право на суддівство в УПЛ?!  Браво федерація !!!
VBOLYUVALNIK
Ну фраза" Інгулець на СВОЄМУ полі обіграв... " сама за все говорить, Інгулець на своєму полі може й європейських грандів обігрувати 🤣
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Zanregent
Что получается... Рух, ФК Львов вылетают а Металлист и Верес будут играть переходные матчи. Не удивлюсь если из Первой Лиги зайдут Полесье,Оболонь,ЛНЗ и Карпаты ( тобишь ЛНЗ и Карпаты выиграют свои переходные матчи)