Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 квітня 2023, 13:00
1583
1

Інгулець – Рух. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Обидві команди об'єднує те, що навесні вони відбирали очки в «Динамо»

| Оновлено 19 квітня 2023, 13:00
1583
1
Інгулець – Рух. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
Сайт Руха

В середу, 19 квітня, відбудеться перенесений поєдинок 10 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть петровський «Інгулець» та львівський «Рух». Матч пройде в Петровому на полі стадіону «Інгулець», початок - о 13:00. Команди мали грати ще 30 жовтня, але тоді львів'яни попросили перенести зустріч через участь великої кількості футболістів основного складу в Юнацькій лізі УЄФА, а «Інгулець» пішов їм назустріч.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Інгулець

У весняній частині «Інгулець» грає з перемінним успіхом, чергуючи перемоги з поразками. Таких назбиралося по три, нічиїх не було. Поступилися команді Ковальця «Динамо», «Металіст» та «Минай», а взяти очки не вдалося з «Чорноморцем», «Ворсклою» та «Колосом». Такі результати дозволяють петровській команді з двадцятьма двома очками знаходитися на дев'ятому місці в турнірній таблиці, очолюючи пелетон з восьми команд, які йдуть дуже щільно (різниця між дев'ятою і п'ятнадцятою командою - три очки). А оскільки ця гра є для «Інгульця» перенесеною, то є можливість у випадку перемоги відірватися від вищезгаданого пелетону і значно зменшити шанси на виліт.

Перед грою львів'яни попросили в УПЛ, щоб та організувала участь в матчі системи VAR. Прем'єр-ліга була не проти, «Рух» взяв на себе всі фінансові витрати, але системи відеоповторів на грі не буде - треба ще письмовий дозвіл іншої команди, а його «Інгулець» не надав, проігнорувавши відповідні звернення. Щоправда, Олександр Поворознюк сказав, що ні від чого не відмовлявся, але заявив про це в стилі «я нічого не бачив і взагалі мене на місці не було», тому трактувати ситуацію залишаємо на ваш розсуд.

Гру з «Рухом» пропустить дискваліфікований Максим Марусич.

Рух

Як вже писалося вище, гра не відбулася вчасно через прохання львів'ян її перенести через участь в Юнацькій лізі УЄФА. Там команда дійшла до стадії 1/8 фіналу, де Сапуга, Роман і компанія поступилася «Мілану» (0:1).

Навесні «рухівці» набрали п'ять очок - перемога, дві нічиї та три поразки. Окремо варто відзначити одну з нічиїх - в минулому турі «леви» сенсаційно зіграли внічию з «Динамо». Після гри команду похвалив навіть Мірча Луческу, сказавши, що в команді багато перспективних футболістів. Втім, киянам про це було відомо і раніше - кілька місяців тому ходили чутки про бажання підписати киянами цілої групи вихованців академії «Руха», але до конкретики справа поки не дійшла.

В таблиці команда Віталія Пономарьова, який з головною командою в якості головного тренера працює відносно недавно, перебуває на чотирнадцятому місці, але у випадку перемоги може обігнати буквально всіх конкурентів, включаючи «Інгулець», і опинитися на дев'ятому. Цікаво, чи завадить цим планам описана вище ситуація з присутністю/неприсутністю на матчі системи VAR.

Статистика зустрічей

Між собою команди зіграли 8 матчів: +2=5-1, різниця м'ячів 6:5 на користь «Інгульця». В УПЛ були зіграні два матчі, обидва закінчилися внічию.

Орієнтовні склади

«Інгулець»: Паламарчук – Кучеренко, Смоляков, Поспєлов, Ковальов, Сидоренко – Клименко, Кухарук, Козиренко, Головкін – Кравчук.

«Рух»: Паньків – Роман, Слюсар, Холод, Лях – Підгурський, Довгий –Соломон, Таллес, Мисик – Климчук.

Прогноз на протистояння

Спрогнозуємо, що слоган «Руха» справдиться, бій на полі справді буде, але переможця не виявиться - команди по разу заб'ють одна одній.

19 квітня, середа

«Інгулець» – «Рух»
Петрове. Стадіон «Інгулець». 13:00
ТБ-трансляція на ОТТ-платформі Setanta Sports
Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
ІНГУЛЕЦЬ РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
Ваш выход, пан Поворознюк!   Деньги есть на трансляцию?   А то буду болеть за ничью.)