Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

20.04.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:1 1 : 1
Ювентус Проходить далі
Ліга Європи
| Оновлено 21 квітня 2023, 13:37
741
0

АЛЛЕГРІ: «Страждали. Потрібно відкривати гру, а ми поспішали у штрафному»

Коуч «Ювентуса» прокоментував вихід до півфіналу ЛЄ після перемоги у протистоянні зі «Спортінгом»

| Оновлено 21 квітня 2023, 13:37
741
0
АЛЛЕГРІ: «Страждали. Потрібно відкривати гру, а ми поспішали у штрафному»
Getty Images/Global Images Ukraine. Массіміліано Аллегрі

У четвер, 20 квітня, відбувся матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи між клубами «Ювентус» і «Спортінг». Гра завершилась із рахунком 1:1. Перший поєдинок залишився за туринцями (1:0), тож у півфінал змагань пройшла «стара синьйора».

Головний тренер «Ювентуса» Массіміліано Аллегрі прокоментував вихід у 1/2 фіналу ЛЄ:

«Це був гарний день – ми вийшли до півфіналу. Ми страждали, ми непогано попрацювали у другому таймі на початку, але ми маємо покращити свої шанси. Ми знали, що це буде складно, але ми приносимо додому добрий результат. Мені подобається грати з трьома півзахисниками, у тому числі через характеристики тих, які є у моєму розпорядженні. У матчі зі «Спортінгом» нам потрібно було відкривати гру, але ми квапили гру у штрафному майданчику, і потрібно було більше терпіння. Ми мало стріляли з-за меж штрафного майданчика, і нам потрібно додавати. Я очікував, що «Севілья» пройде далі. Це складна команда, вони добре грають та добре володіють м'ячем. Вони виграли так багато трофеїв Ліги Європи, що у них безперечно є перевага».

Півзахисник «Ювентуса» Адрієн Рабьо:

«Я дуже задоволений кваліфікацією і тим, як команда сьогодні зіграла, щоб досягти цього. Бути конкурентоспроможним закладено в ДНК Ювентуса, і завдяки цьому і концентрації від початку до кінця нам вдалося стримати атаки Спортінга.

Захисник «Ювентуса» Даніло:

«Я дуже задоволений кваліфікацією. Це було нашою метою, і ми заслужили це завдяки двом добрим виступам. Ми були солідні в обороні, і тут я маю на увазі не лише захисників, а й атакуючих гравців, які також допомагали в обороні. За винятком однієї моєї помилки, де нам пощастило, ми провели непоганий матч. «Спортінг» любить грати в атаці, але ми заслужили пройти. Зараз нам протистоятиме «Севілья», ще одна дуже сильна команда з великим досвідом участі у змаганнях завдяки завойованим титулам, але якщо ми будемо на тому рівні, який показали на турнірі, у нас є добрі шанси на вихід у фінал».

Події матчу

20’
ГОЛ ! З пенальті забив Маркус Едвардс (Спортінг Л).
9’
ГОЛ ! М'яч забив Адріен Рабіо (Ювентус).
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.