Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

20.04.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:1 1 : 1
Ювентус Проходить далі
Ліга Європи
|
1655
0

Спортінг – Ювентус. Прогноз та анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 20 квітня о 22:00 за Києвом

Спортінг – Ювентус. Прогноз та анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

20 квітня на «Жозе Алваладі» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому «Спортінг» (Лісабон) зустрінеться з «Ювентусом». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Спортінг (Лісабон)

Клуб цього сезону продовжив втрату своїх позицій на внутрішній арені. Якщо чемпіон-2021 у минулому розіграші Прімейри взяв хоча б срібло, то зараз і Брагу скинути з 3-го місця буде непросто. У Лізі чемпіонів восени теж підопічні Рубена Аморіма виступили нижче за очікуване, віддавши 2-гу позицію (і перепустку в плей-оф) Айнтрахту (Франкфурт), програвши вдома вирішальний поєдинок в останньому турі. Натомість це дозволило, перебравшись до Ліги Європи, досі залишатись у боротьбі. В іграх на виліт вдалося вибити не тільки Мідтьюлланд, а й, хай і по пенальті, Арсенал. У Турині вони теж мали не програвати, але не пощастило - поступилися 0:1.

Ювентус

Команда також провалила груповий етап Ліги чемпіонів. Там навіть із Маккабі губилися очки, а проти ПСЖ і навіть Бенфіки нічого не вийшло. Але в 2023 році Стара Синьйора змогла добре додати. Вона б і в Серії А зараз йшла, швидше за все, на 2-му місці, а не поза топ-4, якби не суворий штраф. Зате в такій ситуації б'янконері стають ще мотивованішими виграти Лігу Європи. Адже це не тільки трофей, а їх уже у популярної та амбітної команди немає давненько. Але й заразом можна забезпечити собі право зіграти в наступній Лізі чемпіонів. Починали італійці плей-оф, щоправда, лише з домашньою нічиєю з Ніццею. Але зрештою і її пройшли, і з Фрайбургом в 1/8 фіналу спокійно розібралися. З португальцями було важко, але Перін залишив ворота сухими, а Гатті на 73 хвилині забив єдиний м'яч.

Статистика особистих зустрічей

У 2017 році команди вже грали між собою, але в Лізі чемпіонів. Але тоді це був груповий етап, і італійці забезпечили собі невелику перевагу – 2:1 удома, 1:1 на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують Спортінгу. Але у Ювентуса досить просте і зрозуміле завдання – ставимо на те, що гості не програють з коефіцієнтом – 1,67.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Омбудсмен пояснив, чому надіслав лист Шевченку
Футбол | 19 квітня 2024, 17:26 0
Омбудсмен пояснив, чому надіслав лист Шевченку

Михайло Спасов здійснює перевірку

Німецькі команди повторили своє досягнення 29-річної давнини в єврокубках
Футбол | 19 квітня 2024, 10:54 13
Німецькі команди повторили своє досягнення 29-річної давнини в єврокубках

А англійські команди вперше з 2015 року не пробилися до півфіналів Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.